Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burzovni roadshow

Kompanije iz regije predstavljaju se u Beču

zagrebačka burza
Arhiv VL
05.11.2009.
u 11:18

Cilj konferencije je nastavak suradnje u međunarodnoj promidžbi regije i predstavljanje najzanimljivijih kompanija ulagačima uvrštenim na lokalnim burzama.

Raiffeisen Centrobank u suradnji sa Zagrebačkom, Beogradskom, Ljubljanskom, Makedonskom, Banjalučkom i Crnogorskom burzom organizirao je regionalnu konferenciju tržišta kapitala koja se danas održava u Beču, poručili su iz Zagrebačke burze.

Devetnaest uvrštenih kompanija iz jugoistočne Europe predstavlja se austrijskim i međunarodnim investitorima, pri čemu će 50 austrijskih i međunarodnih investitora održati više od stotinu pojedinačnih sastanaka s čelnim ljudima uprava najatraktivnijih regionalnih kompanija.

Cilj konferencije je nastavak suradnje na međunarodnoj promidžbi regije i predstavljanje najzanimljivijih kompanija ulagačima uvrštenim na lokalnim burzama, poručuju iz Burze.

Od kompanija iz Hrvatske međunarodnim ulagačima predstavit će se Institut IGH, Ericsson Nikola Tesla, Atlantic Grupa i HT-hrvatske telekomunikacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije