Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzbuna na Neretvi

Kominjani na nogama, noću ih uznemirava golem gušter

\'unu...komin...25.05.2011...u mjestu komin kod ploca mjestani vidjeli velikog gustera nalik na varana, mjestom kruzi vise prica, varan je vidjen i prije dvije godine...mirko vlahovic cuo neobicne kri
Zoran Grizelj/Pixsell
24.05.2011.
u 17:56

- Moj sin Jure vidio ga je u četvrtak, kaže da je gušter oko metar, metar i pol. No on nije jedini očevidac...

Prostor oko oronule kamene zgrade željezničkog kolodvora u Kominu već je četiri dana predmet danonoćnih ispitivačkih pogleda znatiželjnika. Na tome mjestu u kasnim noćnim satima prošli tjedan viđena je neobična beštija. Rudlavi pas Floki svojim je lavežom u prošli četvrtak i subotu vlasnika Miju Zovka upozorio da se njihovu kokošinjcu približava neobična zvijer.

– Moj ga je sin vidio u četvrtak, kaže da je gušter oko metar, metar i pol – kazao je Mijo.

Jednako govori i njegova supruga Marina, zaštitnički braneći svog sina Juru od znatiželjnih novinara, koji se na nekoliko dana, otkako je priča postala medijska senzacija, "sklonio" u Dubrovnik.

– Jure mi je ispričao da je vidio velikog guštera. Ja sam to prenijela susjedi koja tuda šeta, čisto da se čuva i onda je sve počelo... Svi nas pitaju šta je to bilo – kaže Marina.

Jure nije jedini očevidac "velikog guštera", u prošlu subotu vidio ga je njihov prvi susjed Vido Jurković.

– U subotu oko 23.25 probudio me lavež psa Floka. Izišao sam i negdje na 50-ak metara udaljenosti između dviju uličnih svjetiljki uz liticu je uspuzala neobična životinja. U mraku nisam uspio vidjeti je li riječ o gušteru... tom varanu, ali meni je izgledala kao smotan sag bez glave i repa, brzo je uspuzala uz liticu od tri-četiri metra – kaže Vid dok nam pokazuje mjesto kuda je beštija umakla. To je rekao i lokalnom policajcu moleći nas da od cijelog slučaja ne pravimo senzaciju. ž

– Vlakovi iz luke Ploče ovuda prolaze, moglo je svašta u kompoziciji završiti, ne znam, ali znam da sličnu beštiju nisam nikad vidio – objašnjava Vido.

Bio varan ili neka druga zvijer, mještani će još jednu noć provesti u osluškivanju.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
19:23 24.05.2011.

a jesu li ti ribari ipak pronađeni, što piše u tom članku lijevo?

BA
balance
19:24 24.05.2011.

eto sanse za dobre kaubojke!!

KU
kukuriku
18:47 24.05.2011.

..ma ta Iguana-guster, je potpuno bezopasna.., jedino malo-smrdi..!!...-:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije