Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK

Kombijem se zabio u Panturistov autobus pa udario u stup

autobus (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
14.04.2010.
u 17:42

Teže je ozlijeđen vozač kombija koji je i uzrokovao prometnu nesreću zabivši se u autobus. Vozač autobusa lakše je ozlijeđen, a nitko od putnika, srećom, nije stradao.

OSIJEK - Jedna je osoba teže ozlijeđena u sudaru Panturistova putničkog autobusa i kombija koji se dogodio oko 15 sati na križanju Vukovarske i Trpimirove ulice. Teže je ozlijeđen vozač kombija koji je i uzrokovao prometnu nesreću zabivši se u autobus. Vozač autobusa lakše je ozlijeđen, a nitko od putnika, srećom, nije stradao.

Prema izjavama očevidaca, kombi je iz Trpimirove ulice izašao na Vukovarsku te se zabio u autobus i počeo ga gurati. Kombi se na kraju zabio u rasvjetni stup. Vozača su izvukli iz slupanog vozila te ga prevezli u osječku bolnicu. Promet je uspostavljen oko 16.30 sati kada su Panturistovi radnici otklonili kvar na autobusu i pokrenuli ga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije