Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u novalji

Kombi udario dijete koje je izletjelo na ulicu

\'hitna_pomoc\'
PIXSELL
29.01.2012.
u 11:17

Dijete je s teškim ozljedama zadržano na liječenju u zadarskoj Općoj bolnici.

U mjestu Matejna u Novalji u subotu oko 14.15 sati pred kombi je iznenada istrčalo dijete koje je zadobilo teške tjelesne ozljede.

Kombijem marke "WV transporter" križevačkih registracijskih oznaka upravljao je 30-godišnjak iz Zlatara. U policijskom izvješću stoji da je dijete iznenada istrčalo iza betonskog zida na ulicu i udarilo u lijevi blatobran te palo na cestu.

Dijete je zadržano na liječenju u zadarskoj Općoj bolnici.

Komentara 9

LV
lord vader
14:47 29.01.2012.

toni kretencino

OB
-obrisani-
14:52 29.01.2012.

NEMAŠ POSAO ILI NE PRIMAŠ PLAĆU VEČ PAR MJESECI, A IMAŠ NAJOSNOVNIJE ZNANJE O RAČUNALIMA I INTERNETU?? Ne brini jer ja sam pronašao rješenje, ponajprije za sebe a sad pokušavam pomoći i ostalima. Radi se o poslu u kojem je jedino što je potrebno slobodno vrijeme i strpljenje. Kad sam ulazio u ovo bio sam pomalo skeptičan, no sad kad vidim da se na tome da zaraditi od 75 – 200$ tjedno moja skeptičnost je prerasla u ozbiljnost da proširim svoj posao. Ukoliko i ti nemaš financijskog izlaza, a znaš da svaka kuna dobro dođe, javi mi se na mail: strpljenjemdozarade @ gmail . com i već danas zaradi svojih početnih 17$!

TO
Toni50
12:13 29.01.2012.

Rijetkost ali evo slučaja i da stoji tako da dijete \"leti\" ne trči ne dojuri... Inače stalno lete automobili dok znamo da zrakoplovi doplove u zračnu luku . oni ne lete nikada ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije