Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na a3

Kombi srušio motociklista na cestu, poginuo pod kotačima auta

motociklist (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
15.07.2012.
u 08:08

Kombi se kretao u smjeru zapada, a mladi je vozač pao na cestu nakon čega je na njega naletio auto bugarskih registarskih oznaka. Drugi putnik s motocikla prevezen je u KB Sestara milosrdnica

Niz prometnih nesreća dogodilo se u noći sa subote na nedjelju, a u jednoj je teškoj nesreći smrtno stradao 28-godišnji motociklist. Mladić je život izgubio u sudaru s dva vozila. Do nesreće je došlo rano jutros, desetak minuta prije pet sati na autocesti A3 Bregana-Lipovac. 

Navodno je u motociklista udario kombi, iz još neutvrđenih razloga, piše portal 24sata. Kombi se kretao u smjeru zapada, a mladi je vozač pao na cestu nakon čega je na njega naletio auto bugarskih registarskih oznaka. Drugi putnik s motocikla prevezen je u KB Sestara milosrdnica.

>>Mladić poginuo u slijetanju auta na Dugom otoku, šest ozlijeđenih

Zbog teške prometne nesreće promet između čvorova Sveta Nedelja i Bregana u smjeru graničnog prijelaza tijekom jutra bio je u prekidu i vozilo se obilazno od čvora Sveta Nedelja starom samoborskom cestom, no nakon očevida promet je noramliziran. 

Zbog prometne nesreće na autocesti A1, između čvora Bosiljevo i odmorišta Vukova Gorica (60.km) u smjeru Zagreba vozi se usporeno.

Također zbog prometne nesreće na autoceste A4 Zagreb- Goričan, između čvorova Popovec i Komin u smjeru Varaždina vozi se jednim trakom.

 

Komentara 11

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
08:57 15.07.2012.

Vjerojatno se kombi kretao sporo tj.oko 100 km/h, a Motorist već svi znamo kakvom brzinom !

MA
madmaxxx
09:39 15.07.2012.

zaboravio se sebe spomenuti.......kakav si ti vozac????

DU
Deleted user
08:46 15.07.2012.

ovi motorist kod nas su za svaku osudu,takvog divljanje nema nigdje na svjetu,i ovi gastarbeiteri kad dodju iz vana su isto divljaci,jer je nasa policija jedna nula,kad je policija nekog motoristu uhapsila i poslala zbog divljanja po cesti,nekoliko godina u bajbuk,nikad. Lipanj,Srpanj,Kolovoz,ta tri mjeseca,treba zabraniti ovom divljacima izlazak na ceste,drzave Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije