Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planuli usred noći

Instruktor jahanja Vanje Mamić u požaru ostao bez mercedesa

vozila u plamenu (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
15.04.2010.
u 08:27

– Joj, nemojte me maltertirati! – bilo je sve što je Levanić rekao prije no što je zalupio vratima stana.

Mercedes ML 320 kojim se koristi Renato Levanić (44), instruktor jahanja Vanje Mamić, supruge Zorana Mamića (38), sportskog direktora Dinama, zapalio se jučer u 3.40 sati u Gruškoj ulici na Trnju. Požar se proširio na teretnjak citroën jumper tvrtke Autronic, parkiran do mercedesa, a zatim i na VW passat vlasnika J. S. (44).

Uzrok požara nepoznat

Mercedes u vlasništvu leasinga i citroën izgorjeli su potpuno, a passat djelomično. Uzrok požara još se ne zna, a policijski očevid jučer nije bio dovršen.

– Joj, nemojte me maltretirati! – rekao je Levanić, koji živi u zgradi nasuprot parkiralištu, prije no što je zalupio vrata stana.

Susjedi pred zgradom pak komentirali su da je sigurno nekome stao na žulj, a kazali su i da se prije požara čuo prasak, no nitko se nije obazirao na to.

– Vidjela sam vatru, čula se nekakva eksplozija, a stakla na automobilima su pucala. Prvo se zapalio mercedes, a zatim i teretnjak. Vatra naš automobil, koji je bio parkiran do gorućih, nije zahvatila – rekla je jedna očevitkinja. Požar su ugasili vatrogasci, a miris izgorjele plastike još se u podnevnim satima širio ulicom.

Levanić je bio dugogodišnji reprezentativac i izbornik preponske konjičke reprezentacije. Povremeno se bavi i prodajom konja.

Markantnog Levanića za trenera je izabrala i Vanja Mamić, a mediji su pisali o njihovoj navodnoj ljubavi. Oboje su aferu porekli.

još jedan požar

Iste noći oko 3 sata gorjelo je i u garaži B. B. (56) u Zelinskoj ulici u Vrbovcu. Potpuno je izgorio krov garaže dimenzija 4X8 metara i djelomično krov obiteljske kuće. Ozlijeđenih nije bilo, a uzrok požara još nije utvrđen.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Bjeda
Bjeda
14:44 15.04.2010.

Mamicha u zatvor!

BI
bizzwizz05
12:11 15.04.2010.

pa ćeš ti kresati od mog brata ženu!

OB
-obrisani-
14:53 15.04.2010.

bar je bilo slatko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije