Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPLJI OD FERRARIJA

Kombajn s klimom, autopilotom, LCD-om...cijena 4 milijuna kuna

kombajn ropa panther
Screenshot Youtube
21.05.2013.
u 22:32

Svi dijelovi kombajna pokriveni su kamerama pa onaj tko upravlja strojem iz kabine može sve nadzirati

Ima ugrađen autopilot, klimu koja zimi grije, a ljeti hladi, Mercedesov motor od 530 konjskih snaga, a njime se upravlja palicom. Moguće je u njega ugraditi i LCD televizor... Ako ste pomislili da je riječ o nekom luksuznom automobilu ili možda zrakoplovu, prevarili ste se. Riječ je o najnovijoj generaciji kombajna za vađenje šećerne repe! No to nije sve.

Svi dijelovi kombajna pokriveni su kamerama pa onaj tko upravlja strojem iz kabine može sve nadzirati. Vadilica je također opremljena mikrosenzorima koji sami određuju veličinu ploda koji vade i tako sprečavaju oštećenja. Čudo tehnologije njemačkog proizvođača Ropa pod imenom Panther predstavljeno je na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, a cijena je u skladu s opremom koju nude. Ovaj kombajn košta 516.000 eura (4 milijuna kuna), što je više i od pojedinih Ferrarijevih modela.

>>Proizvest će 370 kombajna, a ni jedan neće ostati u Hrvatskoj

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije