Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promet

Pred naplatom Lučko na autocesti A1 nema više dužih čekanja

gužve, kolone (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
04.08.2012.
u 09:55

Promet je tijekom dana bio pojačan na većini cesta u smjeru mora i prema unutrašnjosti, posebice na autocestama.

Pred naplatom Lučko na autocesti A1 nema više dužih čekanja, izvještava HAK.

Pojačan je promet na cestama u smjeru unutrašnjosti. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru graničnog prijelaza Macelj pred naplatom Trakošćan kolona je oko 4 km, kao i pred naplatom Krapina.

Promet je tijekom dana bio pojačan na većini cesta u smjeru mora i prema unutrašnjosti, posebice na autocestama. Kod naplatnih postaja Lučko na izlazu sa autoceste A1 u smjeru Zagreba kolona vozila bila je duga oko 10 kilometara. Zbog gužve na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija na izlasku, kolona vozila koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon bila je duga oko 2 km.

 

Mogući su zastoji, zbog odrona, na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta gdje se vozi naizmjence.

Nema više čekanja na graničnim prijelazima.

 

Ključne riječi

Komentara 8

DO
Dodatak
13:22 04.08.2012.

Što volim dežurne pljuvače svega i svačega. Eurobanana...to je srbija? U Hr su ti autoceste.

NH
nherceg
13:56 04.08.2012.

Ne vidim kako se neće raditi gužve kad se u Lučkom dvije autoceste (iz Slovenije i Madžarske), a i promet iz Zagreba slijevaju u jednu autocestu prema Karlovcu. Isto tako i prema sjeveru, autocesta iz Rijeke i Splita u jednu. Kad krenu gosti za 2 tjedna biti će užas. Sve što treba napraviti je rekonstrukciju autoceste od Lučkog do Karlovca, napraviti trotračnu ili čak četverotračnu autocestu, a po mogućnosti i dodatnu traku na obilaznici od Lučkog do Ivanja Reke i nema problema, a ne graditi tame neku austocestu do Siska i slično gdje će prolaziti pet vozila dnevno.

FE
Felicijen
15:44 04.08.2012.

Mogli su baš još malo ostati pa se malo po malo vraćati doma a ne svi odjednom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije