Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blagdanske gužve

Kolona na graničnom prijelazu Bajakovo duga oko 5 km

'31.07.2010., Rupa - U udarnom vikendu ovogodisnje turisticke sezone od ranog jutra stvarale su se guzve u smjeru mora na naplatnim kucicama na Rupi.  Photo: Nel Pavletic/PIXSELL'
'Nel Pavletic/PIXSELL'
24.12.2011.
u 09:10

Zbog blagdana na graničnim prijelazima Bregana, Macelj i Pasjak pojačan je ulazak, a na Bajakovu izlazak osobnih vozila.

Zbog blagdana na graničnim prijelazima Bregana, Macelj i Pasjak pojačan je ulazak, a na Bajakovu izlazak osobnih vozila. Kolona je na GP Bajakovo duga oko 5 km, javlja HAK.

Dodajmo i kako je gust promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru Lipovca.

Iz HAK-a upozoravaju kako treba oprezno voziti po skliskim kolnicima u dijelu unutrašnjosti, a moguća je i poledica posebice na mostovima i nadvožnjacima. Magla pak smanjuje vidljivost u dijelu Like i središnje i sjeverozapadne Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 3

HS
Hrvatski sin
14:42 24.12.2011.

na bajakovu granici sa srbijom 5 km duga kolona.puno ljudi ide kod rodbine u srbiju.

Avatar priljepak
priljepak
15:38 24.12.2011.

A kaj se čudite, u Europi su skužili da je pri nama maknut HDZ s vlasti i tak smo odmah postali meka za njih i svi su pohrlili u Hrvatsku novu zemlju blagostanja.

DE
DejanBgd
17:49 24.12.2011.

Ovo je strašno, nigde ne piše da je to granica sa Srbijom. Bajakovo, Lipovac ..... Kod nas lepo piše Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije