Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLOVNI RUČAK
Povratak na članak

Grabar-Kitarović: Treba potaknuti gospodarsku suradnju Hrvatske i Kanade

Treba osigurati "dvosmjerne migracije" između Hrvatske i Kanade, kako se više ne bio događalo da obrazovani ljudi trajno odlaze iz Hrvatske, rekla je predsjednica

Komentari 5

Avatar delminium
delminium
16:58 28.10.2016.

Ovo predsjednice ne izgleda realno, drzimo se mi Austrije i Njemačke po mogucnosti i Kine.

VL
KA
kajinx
00:29 29.10.2016.

Grabar-Kitarović: Treba potaknuti gospodarsku suradnju Hrvatske i hrvatskih poduzeća, npr. Rimca.

VL
LA
LANA555
23:01 28.10.2016.

Glumica.

VL
BR
Bruneta
23:12 28.10.2016.

Najviše naroda je otišlo iz HR otkad je ona predsjednica ali to nju zapravo i ne zanima.Sad je već većini jasno da je ona instalirana,a ne izabrana od naroda,kako bi s natom lakše manipulirala hrvatskim borbenim snagama.Ovih dana postavlja se pitanje kako je nato mogao rasporediti hrvatsku vojsku prije nego je to učinio hrvatski državni vrh.Pa Zna se,uz njezinu pomoć.Postoji naziv za takve koji kuhaju narodu i državi ''iza leđa''.Pernaru se smijete,a govorio je istinu.

VL
DO
doktorica
19:43 29.10.2016.

pa potičete je tako da vam mladi odlaze...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.