Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATO

Kolinda Grabar Kitarović posjetila hrvatske vojnike u Afganistanu

Partizan - Cibona
Pixsell
25.06.2012.
u 17:38

Pomoćnica glavnog tajnika NATO-a Kolinda Grabar Kitarović, sa zapovjednikom misije ISAF generalom Johnom Allenom, obišla je hrvatske vojnike u Mazar-e-Sharifu, a sastala se i s guvernerom Attom Mohamedom Noorom.

Komentara 12

DU
Deleted user
20:18 25.06.2012.

Kolinda je hrvatska "petica" - a ne Bilic! :-)))))))

VG
Vjerica Galic
22:40 25.06.2012.

Već sam u par navrata navela da je dvoje ljudi moglo vratiti snagu HDZ-u, Kolinda kao osoba koja je nakon mjesta veleposlanice u Washingtonu uspjela postati pomoćnica glavnog tajnika NATO-a i prof.dr. Dragan Primorac, naš vrhunski intelektualac, kojem su otvorena vrata svih ključnih svjetskih lidera. E, sad je drugo pitanje je li se HDZ oslobodio Sanaderovog sindroma (koji je doslovno progonio Kolindu Grabar Kitarović kao i Dragana Primorca) i konačno odlučio postati moderna stranka ili će se opet okružiti nasljednicima Šeksa, Hebranga itd, itd...Doduše, Karamarko se riješio mnogih problematičnih tipova ali ostaje još jedno pitanje "Da li se Grabar Kitarović i Primorac žele baviti ipak još uvijek vrlo nazadnom hrvatskom politikom"?

Avatar kanonik
kanonik
19:02 25.06.2012.

Kolinda je mačka i pol,pametna,lijepa ugona nastupa.Hdz je nju morao kandidirati ,ona je as iz rukava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije