Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNICI REGIJE
Povratak na članak

K. Grabar-Kitarović na susretu procesa Brdo-Brijuni u Sarajevu

Problematična regija zarobljena u prošlosti nikome nije zanimljiva, politički niti tržišno, poručili su na skupu 100 poduzetnika

Komentari 9

Avatar mama mia
mama mia
10:35 29.05.2016.

Žena nema ni srama ni kulture prislanja se ljudima tik uz bok dozvoli da je vataju oko struka to sad nije prvi put baca zavodničke poglede šapće u uho u društvu lamata rukama ko propelerima žena mora da ima crvee u riti dama pored je razvukla usne u osmijeh drži ruke k sebi i kulturno odstojanje

VL
M3
Miške 3
11:08 29.05.2016.

Majka mila, pa ta je non stop na putu na državni trošak.

VL
Avatar mama mia
mama mia
10:24 29.05.2016.

Vrla zinila na sva usta dvoje se razgovara nju niko ne ferma ali ona najglavnija slika br. 2 i 3 govori više nego 100 rijeći

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:33 29.05.2016.

hdz je uništenjem jugoslavije gurnuo hrvatsku u izolaciju i time ekonomsku propast. pljuvali su po josipoviću kada je htio vratiti tržište ex yu - i time ekonomsku stabilnost. sada hdz nastavlja politiku regiona i odjednom šute i cenzuriraju pljuvanje po regionu - kada im odgovara.

VL
Avatar comparator
comparator
08:07 29.05.2016.

Brdo ? Brijuni ? Regija ? Ne zanima nas ni regija ni inicijativa koja ju želi . Zanima nas Hrvatska samostalna i suverena i tu trebamo ulaganja . Balkan je nešto što nas odvlači od bitnih tema i mi tu ne možemo puno pomoči jer nas se drži taocima ,a taoci ne odlučuju nego pate.

VL
MA
Marko Antonije
09:28 29.05.2016.

VASIMIR BRKIĆ - iz BiH - Ljubuški ??? Predsjedniče Vlade HR ,Vi ste Hrvat iz Hrvatske i financijski stručnjak Maknite od sebe ove iz BiH koji su opljačkali Hrvatsku a sada koketiraju sa prošlosti. Radite svoj posao i imate našuate našu podršku u potpunosti. Ne i opet ne BRKIĆ Vasimira koji se srami svoje B i H. / Vaso ,Crnoja , Mamići i ostali dezerteri iz HVO.e ,zagađuju hrvatski prostor i u uništavaju našu djecu koja moraju van Hrvatske .Banda pljačka na razne načine. A ovaj-Vasimirović Vaso iz Ljubuškog je posebna priča kao i onaj koji ga štiti i predlaže. $$$ Čast Bosancima dobrim i poštenim ali ti si dvonožna ništarija, plagijator ,kriminalac i dezerter iz vojske HVO-a BiH. Neka te bude sram kao i one koji te guraju, Trebao si braniti svoju BiH a ne nas u Hrvatskoj. Ništarijo ,vrijeđaš naše branitelje i svojim prisustvom zagađuješ hrvatski prostor i uvlačiš g.Oreškovića u svoj BiH brlog. # PROTJERIVANJE IZ HRVATSKE ! BANDA iz BiH harači po Hrvatskoj !

VL
SO
Somelier
12:30 29.05.2016.

Zadnje je vrijeme da se VL oduzme Stiriji. Djeluju iz Austrije protuhrvatsko i pokušavaju izazivati nemire. I ovaj naslov o predsjednici Kolindi Grabar Kitarović. Sada podmeču u kojemu trenutku napušta državu a u drugim prilikama pišu da ionako nema nikakovihh ovlasti. Neznam da li je to sloboda medija ili neprijateljsko djelovanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.