Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kolinda Grabar Kitarović lupila šakom po tipkovnici

Situacija se naglo zakomplicirala kada je šef splitskog HDZ-a podržao Hajduk

Komentari 13

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
11:39 25.11.2014.

Odlično, a sad prokomentiraj Josipovića koji u slučaju branitelja glumi finog profesora traži da se prosvjed prekine i da se stvari rješavaju "kroz institucije", a u slučaju nogometa se pretvara u Če gevaru, za navijačke nerede okrivljuje HNS i zapravo direktno podržava nasilje i ne traži da se stvari rješavaju "kroz institucije" nego da se nasiljem i represijom sruši institucija HNS. A možeš i njegovog potrčka Kujundžića koji radi to isto.

VL
Avatar mili99
mili99
11:41 25.11.2014.

Kolinda je jasno rekla protiv kojih stvari jeste, odnosno protiv huliganizma i primitivizma koji ne idu uz sport, ali je jednako tako istaknula da se u hrvatski nogomet mora uvesti red, aludirajući na stanje u nogometnom savezu. Sve jasno kao i dan i ovo bi potpisao svaki normalan građanin Hrvatske.

VL
LL
lee_loo
11:49 25.11.2014.

Zar netko normalan moze podrzati huliganizam i vandalizam? Naravno da ne moze.. Mirnim nacinom se sve da rijesiti. ali to neki ne mogu razumjeti...

VL
OL
olrajt
13:13 25.11.2014.

...drug novinar pa nije HDZ partija pa da se svi ponašaju kako sekretar partije kaže!!!....zašto splitski HDZ nebi imao svoj stav!!!!

VL
MS
MSKoRIsnik
13:36 25.11.2014.

Žena, majka, predsjednica naša Primorka! Žalosno je kako je sadašnji predsjednik potrošio je 240 milijuna kuna da bi šutio i tu nesposobnu Vladu nije pozvao na odgovornost! Država propada! Zaustavimo to i izađimo na izbore! Pozdrav iz Rijeke

VL
Avatar cheguevara..
cheguevara..
13:32 25.11.2014.

Nikad gori kandidat, i to za Predsjednika drzave. Ajme majko na sta smo spali., da mi je netko pricao...

VL
Avatar mirica19
mirica19
11:47 25.11.2014.

Zar je za podržati bilo kakav oblik huliganizma?! Sviđa mi se što žena ima stava, i što stoji iza njega! Zbog toga će i pobjediti na izborima :)

VL
MS
MSKoRIsnik
13:32 25.11.2014.

Žena, majka, predsjednica naša Primorka! Žalosno je kako je sadašnji predsjednik potrošio je 240 milijuna kuna da bi šutio i tu nesposobnu Vladu nije pozvao na odgovornost! Država propada! Zaustavimo to i izađimo na izbore! Pozdrav iz Rijeke

VL
BI
binki
12:40 25.11.2014.

gledam kao "različite" komentare iz središnjice.Pa sad više niti tekstove različitih "nikova" ne mijenjate. Pa kaj ste več izgubilli svaku nadu da Kolinda bude pobijedila . Dajte nas još malo nasmijavajte.

VL
Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
13:46 25.11.2014.

Red će doći u hns istog trenutka kad mamić. hdz i mafija napuste svoje kupljene pozicije i to je danas svima jasno, karamarko je rekao da će on porazgovarati sa svojih 11 članova ali nije rekao zašto dosad nije rezgovarao, dakle-odgovaralo mu je takvo stanje, kolinda se tu uplela misleći da će ubrati koji jeftini glas, a splitski hdz je stao u obranu hajduka- što je i razumljivo- a u čiju će obranu i stati ako ne hajduka koji je iz splita, i tu je nastala hdz zbrka. Slažem se zahtjevom hajduka da treba uvesti reda i smjeniti rukovodstvo hns-a ali se ne slažem sa načinom- ukljućivati i podržavati huligane radi rješavanja problema, ulazi se u još veći problem, a to je da postaješ taoc ili ovisnik o tim istim huliganima. Rukovodstvo hns-a je jedan problem, a huligani su drugi i rješavaju se različitim metodama i načinima, jedino im je zajedničko da ih treba potjerati iz nogometa za sva vremena

VL
AN
ancica99
12:46 25.11.2014.

Kolinda, žena koja ima stav, ma samo tako dalje Kolinda, naša buduća predsjednice!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.