Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
K. GRABAR-KITAROVIĆ:
Povratak na članak

Javni sektor trebao bi biti primjer društveno odgovornog poslovanja

Grabar-Kitarović pozvala je na provedbu sveobuhvatnih reformi koje će olakšati poslovanje

Komentari 8

Avatar mama mia
mama mia
15:08 12.05.2016.

I precjednica bi trebala biti primjer društva no naša to nije puno je toga lagala ( dala sam otkaz u NAT-u ) jedna od njenih laži dala si plačat rođendan od čovjeka kojeg optužnica tereti za kriminal nije platila porezz državi stalno vrdulja am pak levo am pak desno

VL
Avatar Izdajnik
Izdajnik
20:27 12.05.2016.

Kolinda ne prava predsjednica. Ima stav. Drago mi je da je na čelu Hrvatske. A ova manjina samo kuka.

VL
JE
jelenarozga
18:15 12.05.2016.

VL, molim te, molim te nemoj si više zagađivati prostor s ovom vrlom kraljicom, a onaj njezin jadni pokušaj vraćanja popularnosti od neki dan neću ni komentirati, joj joj, bolje da je šutjela.Preporučujem joj da objasni svoju opsjednutost bivšim premjerom Zokijem i neke od svojih poteza u zadnje vrijeme idući put kad se obrati javnosti.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:44 12.05.2016.

tuđmanova drugarica kao i njen gospodar 90tih puna je ispraznih izjava samo da nešto kaže - evo samo što nije, bude, eto priprema se, svaki čas će, trebalo bi ovo, trebalo bi ono...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.