Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Koliko vrijedi ruska propaganda?

Rusija nije ispunila osnovni dogovor o sigurnosti bez kojeg se ne može naprijed: nije povukla iz Donbasa svoju vojsku i svakodnevno krši prekid vatre. Unatoč tome, zahtijeva da Ukrajina održi ondje lokalne izbore. Možete li zamisliti demokratske i slobodne izbore pod kontrolom okupacijske vojske?

Komentari 1

DU
Deleted user
15:45 02.10.2016.

Papir trpi svašta, a Vecernji pusta svakakve "komentatore". Dirigirani državni udar u kaotičnoj post sovjetskoj republici dao je prostora marginalnim političkim snagama, čineći ukrajinu taocem ekstremizma. Jedina stabilna politička opcija koliko god se trenutnom ukrajinskom režimu to sviđalo ili nene je Rusija. Zapad sa njima igra ping pong, davajući im samo toliko da se država kao takva ne raspadne. Sa vremenskim odmakom jasno je da sve ono što se događa u Ukrajini predstavlja nadmetanje dvije super sile . Ukrajinci u tom sukobu nažalost nisu nikakav faktor. Mogu biti zadovoljni ukoliko u svem tom previranju ne izgube i ono malo državnosti koju imaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.