Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europski fondovi
Povratak na članak

Koliko su novca iz EU iskoristile zemlje srednje i istočne Europe

Najviše novca iz EU fondova povukla je Poljska, no najučinkovitije su u tome bile Latvija i Litva

Komentari 3

UK
Ugo Kajvez
09:44 20.07.2012.

Bugarska - depolulacija - sa 7 miljuna pali su na cca 5,5 miljuna stan. Estonija - isto, proces depolulacije u toku Latvija - isto, iselilo cca 20 posto ukupne populacije Litva - slično - iseljavanje u toku Mađarska - nema iseljavanje ali privreda totalni kolaps - pojava ekstremno desničarske politike. . Jedino su češka i poljska zasad stabilne ............... ostali havana .......... . Đžabe im euri .....................

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
11:00 21.07.2012.

gdje ste bili sa ovim tekstom prije referenduma ?? nažalost mi ćemo biti novi izazov analitičarima jer ćemo više uplatiti eura nego povući...

VL
UK
Ugo Kajvez
19:35 22.07.2012.

Evo još nešto u čemu mogu eurofili uživati ...... direkt iz usta prvog čovjeka parlamenta EU zajednice ............. . "Predsjednik Parlamenta Europske Unije, Martin Schulz, upozorio je jučer kako bi ekonomska kriza u Španjolskoj mogla dovesti do "socijalne eksplozije diljem kontinenta". "Demonstracije u Španjolskoj pokazuju kako se bližimo socijalnoj eksploziji zbog visoke nezaposlenosti, naročito među mladim ljudima u Europi", rekao je Schulz i pozvao na što brže pokretanje "novih europskih programa koji bi napokon stvorili poslove za ovu novu generaciju", rekao je jučer Shultz za njemački list Bild."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.