Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobna štikla

Kolegicu s posla pokušao ubiti 'otrovanom' cipelom

'15.03.2010., Zagreb - stvari, odjeca, cipele, nakit.   Photo Tomislav Miletic/PIXSELL'
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
28.03.2013.
u 22:02

Japanac je žrtvi u cipelu podmetnuo vrlo opasnu fluorovodičnu kiselinu koja se koristi u postupku rafiniranja ulja i za topljenje kamenja

Japanska policija u četvrtak je privela muškarca koji je pokušao ubiti kolegicu s posla tako što joj je u cipelu stavio otrov. Bizaran pokušaj smaknuća dogodio se u prosincu prošle godine, a ABC News piše da je 40-godišnji Tatsujiro Fukasawa neko vrijeme uoči zločina žrtvu uhodio.

U cipelu joj je podmetnuo vrlo opasnu fluorovodičnu kiselinu koja se koristi u postupku rafiniranja ulja i za topljenje kamenja. Ona se preko kože može apsorbirati u krv te dovesti do otkazivanja organa i srčanog udara.

Žrtva srećom nije preminula, ali je na jednom dijelu stopala dobila gangrenu. Nije poznato do koje mjere se ona proširila niti hoće li zbog nje morati amputirati ekstremitet.

Fukasawa je negirao optužbe.

>>Brazilska liječnica pod sumnjom da je usmrtila 300 pacijenata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije