Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička budućnost

Kolarić: Zahlađenje odnosa Čačić - Pusić je očigledno

čačić, portal
Sanjin Strukić/PIXSELL
04.06.2013.
u 23:46

Ova priča cijeli će ga život pratiti. Povratci su teški, ali s obzirom na njegovu energiju, ne i nevjerojatni- smatra Aleksandra Kolarić.

Hoće li se Radimir Čačić vratiti u politiku i za godinu i pol dana kandidirati na parlamentarnim izborima teško je predvidjeti, kazala je Aleksandra Kolarić za HRT- ov Dnevnik 3.

- Ova priča cijeli će ga život pratiti. Povratci su teški, ali s obzirom na njegovu energiju, ne i nevjerojatni, smatra Kolarić.

Predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću, stručnjakinja za politički marketing i bivša glasnogovornica Vlade Ivice Račana kazala je i kako smatra kako bi se u ovom trenutku Čačić trebao pripremati na zatvor, a ne za politiku. No, ništa ga ne sprječava za novu kandidaturu. Sve ovisi o stranci, o biračima, dodala je.

Jedna od najupućenijih analitičarki zbivanja na domaćoj stranačkoj i medijskoj sceni osvrnula se i na odnos Čačića s Vesnom Pusić komentirajući kako je sasvim jasno da postoji nerazumijevanje, odnosno ne-dogovor između njih dvoje.

- Ne treba biti veliki analitičar da se shvati da je posrijedi zahlađenje odnosa - kazala je, dodajući kako smatra da se čitav HNS lagano distancirao od Radimira Čačića nakon osude.

- Uporište HNS-a je u središnjoj Hrvatskoj. Tamo imaju kontinuiranu podršku koju su uspjeli i povećati. Problem Vesne Pusić i HNS-a je Zagreb, tu su slabi. Ima godinu dana da stranku s ovih tri posto koliko su uspjeli narasti, nastavi jačati - objasnila je analitičarka.

>>Čačić: U zatvoru ću čitati i nadam se izgubiti par kilograma!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije