Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službena biografija

Kolakušićevi hobiji: umjetnička fotografija i humanitarni rad

kolakusic
Borna Filic/PIXSELL
29.07.2013.
u 19:26

Kolakušić u CV-u pod hobije navodi umjetničku fotografiju i povremeni humanitarni rad.

Sudac Trgovačkog suda u Zagrebu Mislav Kolakušić danas ujutro službeno je predao zahtjev za ocjenu ustavnosti Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi kojim traži ukidanje 11 članaka tog zakona jer, kako smatra, vjerovnici u sudskom postupku ''nemaju nikakvu zaštitu'', dok se samo pojedinim vjerovnicima ''omogućuju povoljniji uvjeti ostvarivanja potraživanja''.

Trgovački sud medijima je dostavio i službenu biografiju suca Kolakušića, koji se proteklih dana suočava s optužbama kako mu jedna od aktivnosti u slobodno vrijeme fotografiranje djevojaka koje su tek napunile 18. godina. Kolakušić tako u CV-u pod hobije navodi umjetničku fotografiju i povremeni humanitarni rad.

Službene ocjene njegovog rada su ''naročito uspješan'' ili ''izvanredan'', a navodi se i da je 2001. ostvario 95 posto svoje norme, 2002. - 103 posto, 2003. - 144 posto, a 2004. godine točno 127 posto. Za razdoblje nakon toga normu nije precizirao.

>> Sudac Kolakušić podnio zahtjev za ocjenu ustavnosti

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije