Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadi divljih životinja

Kojoti napali i ubili kanadsku pjevačicu

vuk
pixsell
29.10.2009.
u 07:59

Taylor Mitchell, mlada perspektivna pjevačica iz Toronta, podlegla je ozljedama i preminula u bolnici u Halifaxu nakon napada divljih životinja.

Dva kojota napala su i ubila devetnaestogodišnju kanadsku pjevačicu koja je planinarila u nacionalnom parku Cape Breton na istoku Kanade, prenosi BBC.

Taylor Mitchell, mlada perspektivna pjevačica iz Toronta, podlegla je ozljedama i preminula u bolnici u Halifaxu nakon napada divljih životinja.

Ostali posjetioci parka uzbunili su čuvare parka nakon što su čuli vrisak napadnute djevojke. Čuvari su jednog kojota ubili, a za drugim se još traga.

Kojoti inače često napadaju jelene i zečeve, a napadi na ljude vrlo su rijetki.

 

Ključne riječi

Komentara 4

SU
susadusk
15:01 29.10.2009.

Ovo su slike vukova, ane kojota

ED
edukacija7
15:22 29.10.2009.

iz pov. izvora, saznali smo da je kojote organizirala Al-Qaida...

SI
Slo_Istran
18:06 29.10.2009.

Da i kaj onda? A koliko životinja dnevno gine od čovjeka!? Da ljudi nestanu, nikakve štete za planet, da nestane neke životinje, katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije