Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE NFL-A

Koja je vama najbolja? Ovo su najpopularnije reklame sa Super Bowla. Ben Affleck zapalio mreže

Foto: Dunkin' Donuts
1/9
13.02.2024.
u 10:45

Najpopularnija reklama ove godine je prema čitateljima bila ona od State Farma, osiguravajuće kuće, u kojoj je zvijezda bio upravo Arnold Schwarzenegger

Posljednjih godina poznate svjetske tvrtke izbacuju svoje najbolje reklame koje se emitiraju za vrijeme Super Bowla, finalne utakmice NFL sezone kojeg je ove godine pratilo oko 123 milijuna gledatelja. Baš zbog velike pozornosti koju Super Bowl privlači, tvrtke se posljednjih godina ne libe izdvojiti velike novce kako bi i njihova reklama bila dijelom cijelog iskustva.

Ove godine tako smo u reklamama imali prilike vidjeti brojne poznate osobe, od Arnolda Schwarzeneggera, Beckhamovih, Jennifer Aniston pa sve do Christophera Walkena, a i tvrtke su većinom one već svima dobro poznate. Oko 160.000 Amerikanaca tako je i glasovalo za svoju najbolju reklamu u anketi koju je objavio USA Today, a mi vam izdvajamo neke od njih.

>> FOTO Strastveni poljubac o kojem bruji cijeli svijet: Taylor Swift i Travis oduševili obožavatelje

1/10

Najpopularnija reklama ove godine je prema čitateljima bila ona od State Farma, osiguravajuće kuće, u kojoj je zvijezda bio upravo Arnold Schwarzenegger. Fokus reklame bio je na njegovom izgovoru riječi ''neighbor'' (susjed) u sklopu njihovog slogana ''Like a good neighbor'' (Kao svaki dobar susjed), a kasnije se pojavljuje i Danny DeVito. 

Potom je drugo mjesto zauzela tvrtka za kavu i krafne Dunkin' Donuts. Ovdje glumi rekordan broj poznatih glumaca: Ben Affleck, Matt Damon, Tom Brady, Jack Harlow, Jennifer Lopez i Fat Joe. Osim toga, nova reklama referira se na prošlogodišnju, kada je Ben Affleck radio na drive-thru te mu je u jednom trenutku došla Jennifer Lopez. Sada je u novoj reklami on na samom početku rekao Jacku Harlowu kako je ''Ona došla njemu na posao'' te joj se odlučio osvetiti. 

Treća najpopularnija reklama je ona od automobilske tvrtke Kia, a u ovom slučaju kreatori reklame nisu išli na kartu emocija, a ne humora. Radi se o djevojčici kojoj djed nije mogao doći na nastup klizanja pa je ona zaklizala na zaleđenom jezeru ispred kuće kako bi je on mogao vidjeti. 

Jedna od najpopularnijih reklama bila je također od Uber Eatsa, platforme za dostavu hrane. I ovdje se pojavio niz poznatih osoba, a sve je započelo kada je Jennifer Aniston svojoj asistentici rekla da postoji poslovica: ''Da bi nešto zapamtio, uvijek moraš nešto zaboraviti'', kada joj je rekla da ju je začudilo koliko stvari može naručiti preko platforme. Potom su se pojavili i David Beckham i njegova supruga Victoria, bivša članica Spice Girls, kojoj je na majci pisalo ''Davidova supruga'', a potom i David Schwimmer iz Prijatelja, Usher, Jelly Roll... 

Zanimljivo, ali među najpopularnijim reklamama bila je i ona sportske organizacije, Nacionalne lige američkog nogometa NFL-a, BMW-ova reklama u kojoj glumi Christofer Walken, Budweiser, Verizonova u kojoj je Beyonce, Volkswagenova... 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije