Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozbiljne optužbe
Povratak na članak

Koja je država NATO-a 2015. pokušala srušiti mađarsku vladu?

"SAD nije pokušao srušiti mađarsku vladu", kazao je američki ataše za odnose s javnošću.

Komentari 11

RO
rotšild
13:05 23.02.2017.

Viktor Orban nije zao čovjek. Viktor Orban samo voli svoju zemlju i ne želi dozvoliti da mu ju cionisti i muslimani razore, rastoče, da od mađara naprave još veču sirotinju nego što već jesu.

VL
PL
@ploto@
13:45 23.02.2017.

Orban je prekršio svaku mjeru.Smijenio Rothschildovog guvernera mađarske narodne banke i postavio svog.Natjerao pljačkaške strane banke da riješe švicarce "nepovoljno za njih " i još im udario porez na dobit.Nevjerovatno drzak političar .

VL
MX
Mister X
14:52 23.02.2017.

"SAD nije pokušao srušiti mađarsku vladu", kazao je američki ataše za odnose s javnošću. Naivno je da bi mi sami direktno prljali ruke a imamo toliko prijatelja .. Dobro da niste tako "slobodni" pa da još pitate a tko jetko je htio maknuti Erdogana ...

VL
Avatar Bjesomar
Bjesomar
15:07 23.02.2017.

Da, student nije zapalio žito..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.