Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Koga su to pobijedili Milanović, Most, SDP, DP, Suverenisti i Možemo?

18.12.2022. u 08:16

Zoran Milanović proživio je, kako bi kazao Grbin, "mini državni udar" u dalekom Čileu. Ako je itko u Saboru radio takav udar, to je onda bio Grbin i njegov mentor s Pantovčaka

Komentara 125

DU
Deleted user
08:44 18.12.2022.

Opet se ponovilo, ZAOKRUŽI TRI!! Nema kod takvih politicke mudrosti, to su lutke na koncu, đokeri, znate o kojima govorim, svi su u Sabor dosli s liste HTV-a, zanimljivo haaa, a dobro raspoređeni, a glume ljutu desnicu, kao, a oo ljutoj ljevici, što reci, sve isto, samo se usitnili da bi imali vise klubova u Saboru, sve jasno kao dan!!

DU
Deleted user
10:49 18.12.2022.

Nisu nikoga pobijedili, samo se valjaju u mržnji prema Plenkoviću, preko nevinih žrtava guraju svoj inat, egomanijaci.

KR
Kradeze998
08:38 18.12.2022.

Nikoga. Samo tjeraju inat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije