Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobni luksuz

Kod otoka Žuta zapalila se sauna na nizozemskoj jahti

izgorio gliser (1)
Dino Stanin/PIXSELL
17.08.2010.
u 11:18

Čini se kako je plovilo bilo skupocjeno i vrlo luksuzno opremljeno, s obzirom na to da je šteta nakon požara procijenjena na čak 1,75 milijuna kuna.

ŽUT - Kod otoka Žuta izbio je požar na motornoj jahti pod nizozemskom zastavom, a u toj pomorskoj nesreći nitko od 10 članova posade nije ozlijeđen, kažu u policiji. Požar je uspjela ugasiti posada broda, a u očevidu je utvrđeno kako je vatra izbila zbog kvara na električnoj instalaciji tj. iskrenja električnih vodova koji vode od grijača saune prema drugim prostorijama.

Čini se kako je nizozemsko plovilo bilo skupocjeno i vrlo luksuzno opremljeno, s obzirom na to da je šteta nakon požara procijenjena na čak 1,75 milijuna kuna. O ovome požaru bit će izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, ističu u PU šibensko-kninskoj.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije