Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi na more

Kod Lučkog kolona duga 7, a Macelja 5 kilometara

krapina,macelj,kolona,gužva (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/9
Autori: SaD/VLM, tli/VLM
28.07.2012.
u 08:08

Kolona se oformila i pred naplatnom postajom Trakošćan na autocesti A2 Zagreb-Macelj, a duga je 5 kilometara.

Novi ljetni vikend već od ranog jutra obilježen je prilično gustim prometom na svim značajnijim cestovnim pravcima prema moru.

HAK javlja da se rasčistila kolona koja je na dionici autoceste A1 između čvorova Sveti Rok-Maslenica, ispred tunela Sveti Rok bila duga oko 11 kilometara.

Gust je i promet na dionici od Karlovca prema Zagrebu pa je kolona vozila koja se kreće prema naplati Lučko duga oko 7 kilometara.

Vozila se povremeno propuštaju kod čvora Krapina gdje se zbog povećanog broja vozila formirala kolona duga 4 kilometra. Ona se oformila i pred naplatnom postajom Trakošćan na autocesti A2 Zagreb-Macelj, a duga je 5 kilometara.

Sutra će na snazi biti zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona i to od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. No ona se neće odnositi na autoceste te na državnu cestu D1.

Komentara 2

JO
josmalopanestalo
09:41 28.07.2012.

ne kužim, jel se to novinari žale na gužvu ili im je drago kaj je gužva

OB
-obrisani-
10:28 28.07.2012.

vesele se vlastodršci, proračun se puni a oni samo moraju smisliti kako rte novce prelit u coning

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije