Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad paraglajdera

Potraga završena bez uspjeha, nitko ne zna tko je letio

paraglajder
Dominik Grgurić/Pixsell
08.06.2011.
u 09:43

Policija, vojska i članovi HGSS-a nakon 15 sati završili potragu za paraglajderom, nisu pronađeni ostaci, a ne zna se ni je li netko letio

Policija, vojska i članovi HGSS-a proveli su više od 15 sati u potrazi za paraglajderom koji je s letjelicom pao u šumskom prostoru Štrekovac nedaleko od Karlovca. Policija je prijavu o padu paraglajda ili motornog zmaja primila u utorak oko 20.35 sati od stanovnika naselja Kamensko.

– Vidio sam letjelicu kako ponire. Bila je dosta daleko pa nisam vidio sve detalje, no činilo mi se da vidim opuštene letačeve noge, zatim se paraglajd zaljuljao, a nakon toga nestao u šumi. Povikao sam ocu da odmah zove 112, a ja sam motociklom odjurio u šumu. Šumskim putovima tražio sam ga do dva u noći, no nisam ga uspio pronaći – rekao je Vladimir Duka.

Ovaj scenarij potvrđuje i priča 15-godišnje djevojke iz nedalekog Lemić Brda koja je iz istog smjera u predvečerje vidjela stup dima. U šumu su ubrzo stigli članovi Javne vatrogasne postrojbe Karlovac, Centra 112, HGSS-a i lovačkih udruga, no ništa nije pronađeno. Već tijekom jutra potraga je nastavljena. Uz HGSS s GPS uređajima, u šumu je ponovno otišla i policija. Kako je prostor za koji se sumnja da je lokacija pada pokriven gustom šumom te se ondje nalazi i nekadašnja raketna baza JNA, u potragu se uključila i vojska. Tijekom pretrage terena trajala je i potraga za identitetom paraglajdera, no ni policija ni HGSS nisu pronašli nikoga tko ima informacije da je u to vrijeme netko na ovoj lokaciji uopće letio.

Malo poslije 13 sati potraga je završena bez rezultata.

Ključne riječi

Komentara 21

TV
tvrtko
08:52 09.06.2011.

nepoznati blješteći,ustvari crvenkasti je bio taj objekt zelenkaste boje kad se izgubio iz vidokruga!

BG
bijesna glista
10:33 08.06.2011.

Ijoj Ti očevica, zmaj u niskom letu, vidjeli su da je pao, a nije nađen, tragaju lovci, kuharice, badelovi manekeni. He he Pita baka unuka: sinko jesi vidio moje pilule? Unuk: ma pusti bako sad pilule, jesi ti vidjela onee zmajeve u kuhinji?

PR
prosinecki
19:18 08.06.2011.

NLO Vjerujte mi ja sam vidio.Ili mozda se vratio \"Rajs\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije