Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kućni arsenal

Kod jednog pronašli, a dvojica predali oružje i streljivo

'22.08.2012., Rijeka - U Policijskoj upravi PGZ predstavljeno je razno oruzje i streljivo koje je zaplijenjeno na podrucju Gorskog kotara. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Goran Kovačić/Pixsell
29.08.2013.
u 10:52

Prilikom pretrage kuće u Nijemcima policija je pronašla 423 komada streljiva

Temeljem naloga Prekršajnog suda u Vinkovcima policija je obavila pretragu doma i drugih prostorija 30-godišnjaka, u Nijemcima, u ulici Braće Radić i u pretrazi tavanskog prostora obiteljske kuće pronašli 423 komada streljiva cal. 7,62 x 39 mm.

Istog dana zabilježene su dvije dragovoljne predaje oružja i eksplozivnih tvari u Vukovaru i Otoku. Vukovarac, koji je želio ostati anoniman, predao je policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu ručnu bombu i 45 komada streljiva za automatsku pušku, dok je Otočanin, koji je također želio ostati anoniman, predao dvije ručne bombe, 60 komada streljiva za automatsku pušku, jedno streljivo za protuavionski mitraljez te 0,2 kg eksploziva.

>>Kod 77-godišnjakinje pronašli pušku, prigušivač, bombu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije