Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga traje

Kod Ilovika nestao ronilac

kapetanija brod
Hrvoje Jelavić/Pixsell
22.05.2013.
u 16:06

Nestanak ronioca prijavljen je u utorak navečer, zasad je pronađena samo plastična brodica malološinjskih oznaka

Jučer je kod otoka Ilovika nestao ronilac. Naime, policijski službenici Postaje pomorske policije Rijeka zaprimili su jučer oko 22 sata dojavu o nestanku 26-godišnjeg ronioca na dah iz Malog Lošinja, koji se 21. svibnja oko 10 sati brodicom uputio na podvodni ribolov u blizini otoka Ilovika.

Pomorska policija odmah se uključila u potragu, u suradnji s Centrom za traganje i spašavanje na moru, Lučkom kapetanijom Ispostave Mali Lošinj, a u potragu su se uključili i lokalni građani.

Oko 22.45 sati na 250 metara od obale Ilovika pronađena je plastična brodica malološinjskih oznaka dužine 6,5 metara kojom je 26-godišnjak isplovio te signalna  plutača s tri komada ribe. U 23.30 sati na istoj poziciji na dubini od 20 metara pronađene su dvije puške za podvodni ribolov.

Danas ujutro oko 1.45 sati potraga je, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i ograničene vidljivosti, bila privremeno obustavljena, ali je u 6 sati ponovno je započeta potraga na površini mora, a u pretraživanje podmorja uključili su se i ronioci Specijalne jedinice policije MUP-a RH.

>>Pokraj Poreča smrtno stradao ronilac iz Novigrada

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije