Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠAJI KOD VIŠE VOZAČA

Kod Gospića vozio s 3,03 promila bez dokumenata. Osim toga ima i zabranu upravljanja vozilom

Marin Tironi/PIXSELL
11.05.2023.
u 15:58

Alkoholizirani vozači, vozači bez položenih vozačkih ispita i bez dokumenata samo su dio prekršaja koje je policija ove srijede zabilježila na području Ličko-senjske županije

Policija s područja Ličko-senjske županije tijekom ove srijede zaustavila je četiri vozača zbog niza prometnih prekršaja. Tako je u mjestu Lički Novi zaustavila osobni automobil bez registracijske oznake kojim je upravljao 52-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola od 3,03 g/kg. Vozač kod sebe nije imao važeću prometnu i vozačku dozvolu niti osobnu iskaznicu. Također, vozač ima zabranu upravljanja vozilom. Uhićen je te je protiv njega podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

Nadalje, službenici Policijske postaje Otočac su zaustavili osobni automobil ogulinske registracijske oznake kojim je upravljao 22-godišnjak bez položenog vozačkog ispita te važeće prometne dozvole. Policija je vozaču oduzela registarske pločice, on je uhićen i slijedi optužni prijedlog. Osim toga, u mjestu Ličko Lešće uhićen je 40-godišnjak s područja Otočca koji nema položen vozački ispit za upravljanje vozilima C kategorije. Protiv vozača slijedi optužni prijedlog.

U Otočcu također je zaustavljen 43-godišnji vozač osobnog automobila pod utjecajem alkohola od 1,58 g/kg. Vozač je uhićen i protiv njega se čeka optužni prijedlog. Policija je zbog toga napomenula vozačima da poštuju prometne propise te da ne upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola.

VIDEO: Prizor zaprepastio vozače: Kamionom vozio u suprotnom traku na autocesti u Zagorju

Komentara 2

Avatar Make my day
Make my day
17:42 11.05.2023.

Možemo mi pričati ali naš narod ima balkanski mentalitet ponašanja i jedino što razumije su novčane kazne koje bi trebale biti 2-3 X veće nego što je danas. A svaka slijedeća duplo veća (npr. vožnja u pijanom stanju nakon što mu je oduzeta vozačka dozvola). Deri po džepu!

GR
Greben
17:12 11.05.2023.

...podnesen optuzni prijedlog"... To tako blago zvuci! Ali kazne za svu cetvoricu moraju biti DRAKONSKE! Bez olaksavjucih okolnosti! I nije bitno je li prekrsaj pocinjen prvi ili peti put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije