Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Perla nera'

Kod Dugog otoka potonula jedrilica, posada pronađena u pomoćnom čamcu

Hrvoje Jelavić/Pixsell
03.06.2015.
u 22:46

U zadarskoj policiji nam je rečeno da su talijanski državljani ispričali kako im je oko 15 sati u brod prodrlo more te da ne znaju uzrok tome

Danas oko 17 sati policija je zaprimila dojavu o havariji talijanske jedrilice kod Dugog otoka. Na mjesto havarije policija je oko 20 sati pronašla dva člana posade u pomoćnom čamcu. Članovi posade, talijanski državljani u dobi od 39 i 40 godina su prevezeni u Sali na Dugom otoku, a utvrđuju se okolnosti ovog događaja.

Doznajemo da je jedrilica imena 'Perla nera' duljine 15 metara potonula. U zadarskoj policiji nam je rečeno da su talijanski državljani ispričali kako im je oko 15 sati u brod prodrlo more te da ne znaju uzrok tome. Policija provjerava njihovu priču.

>> Potonula jedrilica u uvali Kašuni, vlasniku utvrđeno 0,18 promila alkohola u krvi

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:30 04.06.2015.

. ..Made in-FiAT pokušava da preko Srbije zaobiđe sankcije Rusiji tj.Talijanski brod-jedrilica"Perla Nera"nije regularno plovio Našim Jadranskim morem. ..Hrvatska Ratna Mornarica. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije