Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Župa Zavalje

Kod Bihaća ubijen katolički svećenik

Vlč. Mile Ivančić
Večernji list
09.02.2013.
u 21:36

Po onome što smo uspjeli doznati ima tragova nasilja, a spominje se da su to uradili neki muškarac i žena.

Beživotno tijelo velečasnog Mile Ivančića nađeno je danas poslije podne u župnom stanu u Zavalju nedaleko od Bihaća. Prema prvim informacija koje je iznijela policija Unsko-sanskog kantona radi se o nasilnoj smrti 78-godišnjeg župnika.

Potvrđuje nam to i mons. dr. Marko Semren, pomoćni biskup Banjolučke biskupije:

Po onome što smo uspjeli doznati ima tragova nasilja, a spominje se da su to uradili neki muškarac i žena. No, to nisu i službene informacije, više će se znati nakon obdukcije – rekao je za Večernji list monsinjor Semren.

Župa Zavalje, iako se nalazi u Bosni i Hercegovini, pripada Gospićko- senjskoj biskupiji. Velečasni Ivančić bio je, kaže monsinjor Semren, miran čovjek kojeg je narod volio.

Ključne riječi

Komentara 5

LU
luftbrenzer
15:18 10.02.2013.

"Velečasni Ivančić bio je, kaže monsinjor Semren, miran čovjek kojeg je narod volio." Očito ne cijeli narod. Naime nema tog čovjeka na svijetu, koji bi bio od svakog poštovan i voljen, kao što mena čovjeka koga netko (iz biolo kojihh razloga) ne bi želio ukloniti sa životne scene. Takva je sudbina čovjeka jer je po svojoj prirodi zao i nakazan.

IN
intellegens
10:27 10.02.2013.

Dajte ljudi ne sirite mrznju to je tragedija ali sto se stvarno dogodilo ce otkriti policija. Nemojte unaprjed optuzivati i vrijedati se. Novine nas namjerno obmanjuju da bi se prodavale. Eno jucer uvozimo otrovno mljeko pa onda ipak nase, paa ona bomba u zagrebu srbi pa onda ipak hrvati, oni djevojku na marjanu vec su ubojicu traziti u srbiji pa onda nasli u splitu, pa onda kao sad stalo srbima u vukovaru pisati Grafite a oni koji ih napisali neznaju ni cirilicu i tako dalje .....mrznja zasljepljuje isto nevjerujem da je lesba bacili dimnu bombu ispred crkve. Kome je u interesu destabilizirati hrvatsku?

DB
delko bogdanić
17:31 10.02.2013.

Mučeničku smrt je dočekao........pokoj duši daruj mu Gospodine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije