Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Tuzli

Klizište progutalo kuću, smrtno stradala tri člana obitelji

kliziste (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/5
05.12.2010.
u 12:32

Tri člana obitelji Salkić izgubila su život. Preživio je samo otac, Ćamil Salkić dok su njegova supruga Zilka, majka Safija i 21-godišnji sin Nermin smrtno stradali.

Tri člana obitelji Salkić iz Tuzle jučer su smrtno stradala na klizištu kada je njihovu dvokatnu kuću zemlja doslovno progutala. Jedna je ženska osoba poginula na mjestu, dok se za dvije pretpostavljalo da su žive te da će ih se uspjeti spasiti. Međutim, u petnaest sati i pet minuta ispod ruševina kuće spasilačke ekipe izvukle još dva beživotna tijela, potvrdili su za Večernji list iz MUP-a Tuzlanske županije. Neslužbeno doznajemo da su poginuli majka, supruga i sin vlasnika kuće Ćamila Salkića.

– Vlasnik kuće Ćamil Salkić spašen je i prevezen u bolnicu jer je samo lakše ozlijeđen – kazao je glasnogovornik MUP-a Tuzlanske županije Miralem Malkić. Istakao je da su spasilačke ekipe učinile sve što je u njihovoj moći, ali da je situacija na terenu uistinu bila teška. Zabrinjavajuće je što ovo nije jedina kuća na području Tuzle koja se nalazi na klizištu. Naime, u nedjelju je s ovog područja evakuirano više obitelji čijim kućama prijeti slična sudbina idućih dana. Meteorolozi, naime, najavljuju kišu cijeli tjedan.

Komentara 9

OB
-obrisani-
14:18 05.12.2010.

He he he... Dobro da nije u Podsljemenu, tamo gdje su se priselili \"zaslužni\" navodno građani RH....

PJ
Ponos_je_moje_ime
16:06 05.12.2010.

Velika sucut nastradalima! Mislim da ce ljudski razum pobijediti i sanirati stetu,ali u pitanju je ljudski zivot!

OB
-obrisani-
14:24 05.12.2010.

Jadni ljudi, nadam se da će ih izvuć žive i zdrave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije