Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OTAPANJA SNIJEGA

Klizište odlomilo dio planine u Parku prirode Papuk

papuk
Dragutin Šantoši
25.02.2010.
u 13:54

Planina se odlomila u dužini od stotinjak metara i stvorila odron dublji od 20 metara. U okolici Voćina to je drugo veliko klizište koje se dogodilo u posljednjih pet godina.

VOĆIN - Nakon snijega, kojega je na Papuku ove zime bilo više od jednog metra, naglo otapanje prouzročilo je nedaleko od Voćina klizišta. Planina se odlomila u dužini od stotinjak metara i stvorila odron dublji od 20 metara.

Stjepan Gal, rendžer u Parku prirode Papuk, i Bruno Runje, student šumarstva i zaštite i okoliša, obišli su klizište i potvrdili da je to u okolici Voćina drugo veliko klizište koje se dogodilo u posljednjih pet godina. Na sreću, daleko od prvih obiteljskih kuća.

Komentara 1

TO
torcazemun1
22:51 26.02.2010.

a di je rendžer što je slao sexi poruke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije