Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Janukovič popušta
Povratak na članak

Kličko: Pad vlade prvi je korak ka pobjedi

Janukovič je popustio, premijer dao ostavku, a sporni zakoni povučeni

Komentari 8

Avatar Sidewinder
Sidewinder
08:52 29.01.2014.

Bravo Ukrajina. Istjerajte Putinove petokolonaše i izdgradite slobodno i pristojno društvo!

VL
OB
Objektivno...
09:21 29.01.2014.

Mile Martić je bio seljo-beljo, a Vitalij Kličko je koliko čitam doktor znanosti. OK, masiranja, ali i kineziologiju treba - doktorirati. Mislim da Zokiju požuti donji veš kad vidi kako se vije ova žuto-plava zastava... I tko ju vije... Neće se ni pristup na Markov trg dovijeka moći blokirati...

VL
RB
rboki
11:09 29.01.2014.

Žele u EU? Mora da su ludi,ni neznaju što ih čeka,treba sve propise uskladiti s EU,a to košta,ostat če bez ruske pomoči i nafte i plina,bit če robovi pohlepnih bankara iz EU,njih samo zanima ukrajinsko tržište i jeftina radna snaga,a ako ukrajina pokuša podiči visoku tehnoloiju,to se kosi s ekonomijom jedne njemačke,pa im neče dati,smišljat če hrpu ekoloških i neznam kakvih propisa samo daonemoguče razvoj koji bi njima štetio. U EU nema tržišnog gospodarstva,ima,ali samo ako paše razvijenim članicama. Hrvatska ne smije imati svoju energetsku neovisnost,jer bi se gradnjom elektrane ugrozio okoliš.. veči smo robovi nego u yugi,samo se otvaraju trgovine s kojima se izvlači novac iz hr,a ne gradi se ništa što bi donosilo novac k nama.. to nije u interesu njemačke,nizozemske.. zašto da mi njima uzimamo kruh.. ne samo mi,več i drugi..da bi dobili strano ulaganje,moramo pojednostaviti dozvole za rad,i smanjiti pdv i troškove da strani kapital ima računa doč ovdje,ali mi to ne smijemo,jer moramo skupljat novac za dug... sustavno guranje u propast

VL
BB
brle brkić
09:00 29.01.2014.

ha ha ha pa tek onda pravi problemi nastaju,,malo se osvrnite ,koja je to država stala više na svoje noge nakon dolaska "prave demokracije i pravog kapitalizma.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:01 29.01.2014.

Hm, kad vidim sliku prođu me trnci. Ovaj na slici lijevo izgleda da je zaboravio kokardu. Znam da je ljudima teško, ali ovo neće dobro završiti, isto kao i kod nas prije 20 godina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.