Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otok nakon turista
Povratak na članak

Kletva 'dabogda te Šolta dopala' sada ima sasvim suprotno značenje. Život je ugodan i izvan sezone

Šolta je postala ne samo poželjno mjesto za odmor daleko od vreve grada već i za život. Dovoljno izolirana, a opet blizu da se može i na kopno putovati na posao

Komentari 10

Avatar -zztop-
-zztop-
07:27 28.10.2016.

Da pogledam koju sliku Šolte kad tamo neki psi i mačke I to reklama ?!

VL
PE
peugeot
23:50 27.10.2016.

28 godina zivim u Parizu. Krajem septembra bio sam sa Francuzicom, kako u Splitu kazu za Francuskinju, u Maslinici, na Solti, po prvi put u zivotu.Raj ! Tu u jednom drvenom "bistrou" popih najbolju espresso kavu dosad u zivotu. Srce nam ostade i Maslenici ! Eto, vidis, sta je Dalmacija, kazem "Francuzici"...! Ona, suti. A sta i da kaze? Pa, gledala je, jos iz aviona, nepregledna i prelijepa ostrva, a ona ima samo Korziku... Volio bih kupiti kucu u Maslinici, da mi tu dodje na odmor sin sa mojom unukom! Zelja, pusta zelja... A, "lova" za tako nesto ?

VL
PE
peugeot
11:06 28.10.2016.

Specijalan pozdrav gospodji porijeklom iz Livna sto zivi u Splitu, cija kcerka ima kucu u Maslinici, i ciji je otac - otkrili smo - isao u lov sa mojim tetkom iz Glamoca ! Kupio sam u Splitu ne dvije nego tri kutije "stolisnika" kako ste mi savjetovali. Vidjecemo rezultat, zasad je mrsav. Dolazim na Soltu iduceg ljeta sigurno! Grcku cu ostaviti za septembar, jer je u njoj posto je nize na jugu sedam stepeni vise od Dalmacije, te je u Grckoj u septembru fakticki august. Nevjerovatno, ali istinito. Decenijama sam obisao skoro sva ostrva na nasem Jadranu, cak i ona najdalja (Vis i Lastovo), ali zadnja ostrva koja obidjoh su i najbliza obali (Brac, Solta). Pozdrav gospodinu Nikoli Cecic Karuzicu, dobro zdravlja i sve najbolje i njemu i Solti!

VL
MA
MagistraSeila
18:52 28.10.2016.

Vlasnica sam privatne ljekarne Šeila Balic Svalina koja postoji na Šolti 12 godina i stoji na usluzi građanima Šolte cijelu godinu. Na otoku postoji kompletna zdravstvena zaštita (mada 24h hitna uistinu ne postoji) a u članku se ne spominje ljekarnaa koja čini velik dio te zdravstvene zaštite.

VL
LR
ludjacki_razuman
22:00 27.10.2016.

Pa onda netko kaže da se u Hrvatskoj teško živi...raj, za one koji to hoće. :)

VL
AD
AdelaMa
16:41 28.10.2016.

Šolta nema 24-h hitnu pomoc, vec od 15 h - 7 h ujutro radnim danom, a samo vikendom 24 h.

VL
PE
peugeot
23:59 27.10.2016.

Nikola Cecic Karuzic, nacelnik Solte. Super nacelnik! Zato je Rogac tako dobro povezan sa Splitom ! Jer taj covjek se trsi i radi !

VL
TT
tata.tomy
05:21 28.10.2016.

U Šoltu se lako zaljubiš. Samo joj priđi. Sve ostalo dogodit će ti se spontano. Postat ćete nerazdvojni. Barem u duši.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.