Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE DIJALOG
Povratak na članak

Klemm i Jukić poslali poziv predsjednici: 'Organizirajte nam sastanak s Vučićem'

Političare i udruge pozivaju da slijede njihov primjer i da se odmaknu od poticanja mržnje i ekstremizma

Komentari 12

SK
skupiduša
14:29 23.08.2016.

Što si umišljaju ta dvojica, tko su oni, kao da su oni neki državnici i diplomati pa oni uvjetuju neke ultimatume. Pokazali su se već do sada kakvi su i čemu služe.

VL
DA
damirtankovic
13:17 23.08.2016.

Klemm se zbudil, zgleda da mu je opet dosadno, haha!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:01 24.08.2016.

u satoru na mostu preko Dunava.

VL
VR
Vojislav_Radakovic
14:48 23.08.2016.

Oni su za dijalog, a ne za prijetnje... Valjda se to odnosi samo na Srbe, ali ne i na Zagrepcane kojima su prijetili plinskim bocama ili one vukovarske policajce koje su mlatili zbog cirilicnih ploca...

VL
Avatar mister.N@
mister.N@
13:53 23.08.2016.

ajde predsjednice organiziraj im sastanak sa svojim novim frendicem :))) samo pazi da maminjo ne bude ljubomoran :))))

VL
NE
netkovic123
17:53 24.08.2016.

nedaj boze da je ovo matic onaj predlozio! niknulo bi novo satorsko naselje i bilo bi postavljeno barem nekoliko stotina plinskih boca, a sva invalidska kolica u RH bila bi u pogonu. naravno da razgovori uvijek i bas uvijek trebajuju biti jedini nacin rjesavanja svih problema,ali gadljivo je slusati ili citati te opskurne likove kako manipuliraju sa svojim statusom u ovome drustvu i nije cudo da su toliko obezvrijedili postovanje okoline stavljajuci svoj tesko steceni ugled u drustvu u sluzbu kriminogenog politickog establismenta na celu sa hdz koji im obecava od izbora do izbora ono sto ovo drustvo nije u stanju dati, a ono sto daje jest na racun napacenog naroda koji grca zbog toga dok ove siledzije to ne zanima jer urlikanjem i silom drze okolinu u pokornosti. samo oni koji zive na racun te sile i tudjeg novca,ovdje u komentarima mogu i podrzavaju te, ali zaista opskurne likove

VL
Avatar ARENA
ARENA
20:30 23.08.2016.

Ma samo javite koji termin vam odgovara i smatrajte da je problem riješen.:)

VL
AN
antonelić
13:27 23.08.2016.

podržavam radni doručak u organizaciji dr.kolinde sa vučićem , ali ne u dubrovniku u hotelu palas nego u šatoru iz savske (trenutno u vukovaru) ... svakako pozvati hrvatskog mučenika glogoškog ...

VL
DI
Dingač
15:23 23.08.2016.

smisao života je surađivati s drugima na ostvarenju zajedničkog cilja. cilj pizzoustog je pohapsiti sve hrvatske branitelje a klem i jukić mu budu pronalazili žrtve za dobru lovu. nema goreg čina od domaćeg izdajice a hrvatska se natječe u tome. doćiće vrijeme kad se bude natjecalo u kažnjavanju izdajica. ne zaboravite otpadnici hrvata.

VL
PP
pp
15:24 23.08.2016.

Ovo su gluposti. Hvala im na doprinosu u Domovinskom ratu, podržavam njihovo javno djelovanje jer za to smo se i borili ali ovo je bedastoča. I netočnost. Ne postoji ratnohuškački govor kod političara već kod srpskih političara tako da je pozivanje na smirivanje tenzija "i jednih i drugih" deplasirano jer mi ih niti ne podižemo.srpska strana podiže tenzije naši samo odgovaraju na to, uglavnom mlako i neadekvatno. A zvati Vucica u Hrvatsku par dana nakon sto je imao napadaj srpskog pravoslavnog padavicarenja gdje je grubo i bezobrazno izvrijeđao nasu zemlju bez ikakve osnove već lažući, izmišljajući i klevečući je samo dokaz da Hrvatska nije ozbiljna država. Pa to je minimum nekakvog normalnog ponašanja i samopoštovanja. Da ne pozoveš i ne pustiš u vlastitu kuću onog tko te vrijeđa i kleveće po cesti. I da ima imalo obraza, savjesti, a ako mu je to nepoznat pojam, barem karaktera i dosljednosti, Vučić ne bi ni došao. A ako dođe samo pokazuje da je i on u potpunosti neozbiljan čovjek jer da zbilja misli ono sto klepeće o Hrvatskoj on u takvu državu ne bi ni došao. No to je jasno samo srpsko klepetanje i kokošarenje. To je još neozbiljnija zemlja od naše.

VL
TT
tTony
15:57 23.08.2016.

Neko je davno reko da se lakse borit sa nepritaljem u sumi nego za stolom .Svaka cast ovoj incijativi ali kome cemo ostavit da rasciti ratne probleme, drugoj generaciji poslije rata ili da sve zaboravi kao sto neki zele. Srbii ne zele zakopat ratnu sjekiru nego se i dalje prijete a nase izdajice podmotale rep ili nemaju muda sjest za stol kad vec nisu to rjesili za vrima rata.

VL
DO
doktorica
14:17 23.08.2016.

nema se što razgovarati sa agresorom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.