Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Nikolić:

'Klečim i tražim pomilovanje za Srbiju zbog zločina u Srebrenici'

Tomislav Nikolić
Alyssa Goodman/PIXSELL
25.04.2013.
u 12:50

– Sve ono što se događalo u ratovima na prostorima bivše Jugoslavije ima karakteristike genocida – kazao je Nikolić na pitanje je li se u Srebrenici dogodio genocid

Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić kazao je da mu je žao zbog svih zločina počinjenih nad Bošnjacima i da će se pokloniti žrtvama genocida, piše Klix.

– Ja klečim i tražim pomilovanje za Srbiju zbog zločina koji je izvršen u Srebrenici. Ispričavam se za zločine koje je u ime naše države i našeg naroda učinio bilo koji pojedinac – kazao je Nikolić u emisiji Interwiew 20 na BHT-u.

– Sve ono što se događalo u ratovima na prostorima bivše Jugoslavije ima karakteristike genocida – kazao je Nikolić na pitanje je li se u Srebrenici dogodio genocid.

Najavio je da će posjetiti Srebrenicu te rekao da su za njega Srbi iz Republike Srpske Bosanci, iako neki od njih ne vole da ih tako zovu. Objavljen je samo dio intervjua koji će se na BHT-u emitirati 7. svibnja.

>>Nikolićev govor u UN-u ugrozit će nastojanja za ulazak Srbije u EU?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije