Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sveti franjo
Povratak na članak

Klarise: Preko imena i mi smo povezane s novim papom

Sveti Franjo 
zajedno sa svetom Klarom Asiškom, osnovao je poznati ženski crkveni red. Papino ime poziva na usklađenje života s evanđeoskim vrijednostima. Ono dira u naše navike, našu površnost...

Komentari 6

GA
garincha
21:36 15.03.2013.

Valjda je covjek izabrao ime Francois(Fransoa)!Sumnjam da bi on reagirao kad bi ga neko zazivao Franjo sa dva metra udaljenosti.Jednostavno-ne bi razumio!

VL
OB
-obrisani-
20:15 15.03.2013.

U redu je da i lezbijke okrenute vjeri dobiju svoj dom gdje ce moci uzivati u zajednickim orgijama i slicno ....

VL
TM
tom milles
20:34 15.03.2013.

Je, vidi joj se iz očiju a i iz osmijeha da je napaljena 24 sata dnevno i koja je to perverzija da ovako mlade spolno aktivne cure žive u zatvorenoj ženskoj zajednici bez obzira kako se ta zajednica naziva ii dal netko možda misli da one boga mole...! ? .možda ,no svakako sa kurtonim na svijeći....

VL
Avatar commentator
commentator
21:06 15.03.2013.

Pošto je Sv. Franjo propovjedao pticama, i galeb je došao čekati na dimnjaku Sixtinske kapele. Jeli i to slučajnost? Kao što je bila "slučajnost" i munja koja je udarila na kupolu bazilike Sv Petra isti dan kada se bivši papa povukao? Previše "slučajnosti" ako se mene pita.

VL
Avatar commentator
commentator
21:07 15.03.2013.

Tek sada pročitah donja dva komentara (koje je večernji uredno pustio) i vidim da sam sa svojim komentarom "bacio bisere pred svinje" i kajem se zbog toga.

VL
MI
MIKA22
21:35 15.03.2013.

Po toj "logici" i Franjo Josip je povezan sa novim papom, a imam i susjeda Frenkija i on je isto tom "logikom" povezan sa Fransis-om. Inače nije pristojno čovjeka zvati imenom u prijevodu, već njegovim originalnim imenom, tako je baremm u kulturnom svijetu, ne znam da li se neki u Rvackoj tako osjećaju........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.