Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez odaziva

Kiša poremetila obilježavanje Svjetskog dana beskućnika u Rijeci

Svjetski dan beskućnika u Rijeci
Goran Kovacic/PIXSELL
10.10.2013.
u 22:33

Trebalo je ponijeti tek prostirke i vreće za spavanje i odjenutii toplu odjeću. Loše vrijeme ovaj je plan osujetilo, pa se tako oko 21 sat na Korzu okupilo tek nekoliko beskućnika.

Svjetski dan beskućnika trebao je u Rijeci biti obilježen na poseban način, no nažalost, kiša je poremetila planove. Pod geslom "Nitko bez krova. Nitko gladan. Nitko bez podrške." namjera Franjevačkog svjetovnog s Trsata, provoditelja prihvatilišta za beskućnike "Ruže sv. Franje" bila je večeras na Korzu okupiti što više Riječana koji bi, u znak solidarnosti, zajedno s djelatnicima, volonterima i korisnicima prihvatilišta proveli noć na otvorenome.

Trebalo je ponijeti tek prostirke i vreće za spavanje i odjenutii toplu odjeću. Loše vrijeme ovaj je plan osujetilo, pa se tako oko 21 sat na Korzu okupilo tek nekoliko beskućnika. Tužno je što oni, za razliku od njihovih sugrađana koji su večeras ipak ostali u svojim domovima, nemaju izbora.

>> Sve je više mladih beskućnika. Na cesti jer nisu uspjeli naći posao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije