Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konsternacija u Ukrajini i na Baltiku

Kineski veleposlanik: Krim je Rusija, države bivšeg SSSR-a i nisu države

24.04.2023.
u 20:26

Litva, Letonija i Estonija 'nisu bivše sovjetske države, nego države koje je SSSR ilegalno okupirao, poručuje šef diplomacije Litve

Ključne riječi

Komentara 21

DM
D'Mich
23:40 24.04.2023.

To je za one koji izjednačavaju Ruse i Amerikance. Ne, nisu isti i ne mogu biti isti, pogotovo što se tiče naših interesa. Mi se trebamo držati zapada kao i uvijek. A Rusi imaju drugih saveznika da ih sad ne spominjem.

Avatar Viktor999
Viktor999
21:32 24.04.2023.

Ovo samo pokazuje šta bi se desilo da svijetom uspiju zagospodariti crvene klike iz Pekinga i Moskve, pa da oni kroje tko smije postojati a tko ne

Avatar Foton
Foton
22:17 24.04.2023.

Onda mozda ni bivse jugoslavenske republike nemaju pravo na samostalnost, a Rusi bi sigurno bili jako zadovoljni da se obnovi nekakova srpska Jugoslavija. . Glavno da Amerika i NATO ne misle tako, drzmo se njih,pa smo sigurni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije