Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U OTVORENOM

Kerum: Puljak i njegova žena primaju mjesečno 70 tisuća kuna, a čistačici su dali otkaz. Što će njezina djeca jesti?

Foto: Screenshot HRT
1/2
31.03.2022.
u 22:46

Na pitanje zašto novi izbori, a ne Ivoševićeva smjena, Skoko je rekao da je gradonačelnik vrlo jasno rekao da je vrijeme da se građanima vrati loptica, da oni kažu jesu li zadovoljni putem kako vode grad

Novi izbori u Splitu bili su tema večerašnje emisije Otvoreno, a nakon što su gradonačelnik Ivica Puljak i njegov zamjenik Bojan Ivošević podnijeli ostavke. 

U emisiji su gostovali Vice Mihanović, predsjednik HDZ-a Grada Splita; Željko Kerum, predsjednik Hrvatske građanske stranke; Igor Skoko, predsjednik Kluba vijećnika stranke Centar u Gradskom vijeću Splita; Josip Markotić, predsjednik Kluba vijećnika Mosta u Gradskom vijeću Splita i Damir Barbir, predsjednik SDP-a Grada Splita.

Na pitanje zašto novi izbori, a ne Ivoševićeva smjena, Skoko je rekao da je gradonačelnik vrlo jasno rekao da je vrijeme da se građanima vrati loptica, da oni kažu jesu li zadovoljni putem kako vode grad.

- Ovo je referendum kako će Split izgledati u skoroj i daljoj budućnosti. Vjerujem da nas građani podržavaju i da će nam dati mandat i priliku da nastavimo raditi što smo i do sada - rekao je Skoko, piše HRT. 

Željko Kerum oštro se obratio Skoki. 

- Koliko ste vi loš čovjek i licemjer kao vaš šef Puljak. Vi ste ženi, invalidu 70-postotnom koja ima dvoje djece, koja je čistačica, ali je porijeklom iz mog sela, dali otkaz kao da ona ne postoji. Što će njezina djeca jesti? Kako vas nije sram uopoće biti večeras ovdje u emsiiji. Puljak i njegova žena imaju mjesečno 70 tisuća kuna, a ženi koja ima tri tisuće kuna vi ste osobno dali otkaz - rekao je Kerum. 

Puljak: Ne bojim se. Građani me zaustavljaju i pružaju podršku

Ključne riječi

Komentara 19

VA
vadis1
23:18 31.03.2022.

Tolika primanja za jednog gradonacelnika je prevsilo svaku mjeru. Nista nova u korumpiranoj drzavi, gdje jedan umirovljenik prima 2.5K kuna mjesecnu mirovinu. Puljak je lazni moralist. Ne glasati za Puljka!

NE
neberemed
23:33 31.03.2022.

mati mila i TO je bilo gradonačelnik?čestitam.

PA
pavlov
09:48 01.04.2022.

Ko zna koliko moraju odvojiti za nezavisne i neprofitne (da naglasim) udruge čika Šoroša.... Ipak je on puno uložije u nji!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije