Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
telefonski razgovor
Povratak na članak

Kerryjev glasnogovornik otkrio o čemu su razgovarali američki državni tajnik i hrvatski ministar

- Državni tajnik Kerry razgovarao je telefonom s hrvatskim ministrom vanjskih poslova Kovačem. Ragovarali su o izazovima s kojima se suočava Europa, uključujući energetsku sigurnost, priopćio je rano ujutro po hrvatskom vremenu Kerryjev glasnogovornik John Kirby.

Komentari 10

Avatar Musashi
Musashi
10:46 07.05.2016.

„ Državni je tajnik podcrtao američku predanost na djelovanju zajedno s Hrvatskom u pogledu regionalne stabilnosti, a razmijenio je i mišljenja s ministrom Kovačem o budućnosti Hrvatske kao regionalnog energetskog.." Još jednom,„podcrtao američku predanost na djelovanju zajedno s Hrvatskom u u pogledu regionalne stabilnosti“ Dokle god se Srbija jasno i iskreno ne izjasni što je i gdje je, dokle god zaplotarski djeluje protiv članice NATO i EU "specijalnim ratom", dokle god Dodig „talasa bosanski lonac“....., dotle će SAD trebati Hrvatsku zbog, zlu ne trebalo, kao saveznika na terenu, to je u stvari državni tajnik rekao a rekli su to i tipom oružja koje nam šalju.

VL
GO
Goldstadt
10:59 07.05.2016.

cavalčino probudi se ovo je 21 stoljeće, nema više tita ni staljina ne moraš opjevavati komunističke zlotvore prošlo je doba zločinaca komunista. Mada su i ovi sada iz SrpskeDegeneričnePartije pokušavali obnoviti strahovladu ali bez uspjeha osim manjeg i nebitnog djela pučanstva kojima i ti pripadaš!!!!!

VL
DU
Deleted user
10:53 07.05.2016.

Otkantati sve koji HRvatsku trpaju u region. Pa i Amerikance.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
14:07 07.05.2016.

opet skojevcima na Iblerovu trgu trebaju palete maramica da obrišu suze jada.

VL
DO
domljani
18:20 07.05.2016.

tuberan laže

VL
AN
anticenzura
10:39 07.05.2016.

Amerikanci se ne smiju pacati u Europu, posto njih EU gradjani ne simpatiziraju nego Ruse. Budu li politikanti stavljali Europu pod Americku cizmu, imati ce nerede po svojim zemljama. EU gradjani su obrazovani, oni se razumiju u politiku, geopolitiku, ekonomiju i resurse bolje od politicara trista puta. Nisu to podanicki mentaliteti, oni se bore za svoje bogate zemlje i nema te sile koja ce ih natjerati da budu sluge Yankeema. Britanci ce sada razvaliti EU prcijetinu, vidjet cete, pa ce polako svi za njima.

VL
DU
Deleted user
10:44 07.05.2016.

Pa da prevedem ovaj razgovor na jezik običnih ljudi. Iz uvodnoga teksta se vidi da nisu razgovarali o ničem konkretnom . Pa kaže razgovarali su o izazovima kojima se suočava Europa? Ma jel da jesu svaka čast. Onda se bržeže navodi kako su još razgovarali o energetskoj sigurnosti. Kao da jedan Hrvatski ministar uopće može utjecati na bilo koju temu o kojima su oni razgovarali. Tek toliko da se nešto napiše ufaženom ministru u korist.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.