Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zatvor!

Kazne za poticanje prostitucije na Berlusconijevim zabavama

Berlusconi i Ruby
20.07.2013.
u 10:20

Po sedam godina zatvora dobili su bivši urednik dnevnika na RAI-ju, menadžer TV zvijezda..

RIM – U tzv. procesu Ruby2, koji se odnosi na osobe optužene za dovođenje djevojaka na zabave u vile bivšeg premijera Silvija Berlusconija (77), s po sedam godina zatvora kaznio je prvostupanjski sud u Milanu bivšeg urednika dnevnika na RAI-u, pa na televiziji Rete4 Berlusconijeve tvrtke Mediaset Emilija Fedea (83), menadžera tv-zvijezda Lelea Moru (58), a s pet godina zatvora kažnjena je bivša vijećnica regije Lombardije Nicole Minetti (29).

Lele Mora je kažnjen za navođenje na prostituciju i maloljetnica, Emilio Fede je kažnjen za navođenje na prostituciju ali samo punoljetnica i oslobođen je optužbe da je naveo na prostituciju marokansku djevojku Karimu El Mahroug, zvanu Ruby. Nicole Minetti je kažnjena za podržavanje prostitucije, oslobođena je za navođenje na prostituciju djevojke Ruby.

Emilio Fede i Lele Mora kažnjeni su i sa doživotnom zabranom djelovanja u politici i državnim organima, a Nicole Minetti na 5 godina zabrane političkog djelovanja. No, sudsko vijeće je uputilo materijale s procesa tužiteljstvu kako bi ono ocijenilo postoji li mogućnost da se zbog lažnih izjava pokrene i postupak protiv Berlusconija i njegovih odvjetnika Nocoloa Ghedinija i Piera Longa.

>>Berlusconija glave došle večeri ‘visokog erotskog stupnja’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije