Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PRIJEDLOG ZAKONA

Detalji novog zakona o registru stanovništva: Građanima kazne do 2650 eura dostave li netočne podatke

03.03.2024.
u 06:49

Svatko tko bude smatrao da su mu povrijeđena prava nepoštivanjem zaštite podataka moći će se obratiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka, koja može provesti postupak i izreći novčane kazne utvrdi li povrede

Komentara 25

KR
KriviZooM
08:23 03.03.2024.

tako je...onaj tko dostavi lažne ili netočne podatke, njega strogo kazniti a onaj tko dođe bez ikakvih podataka ilegalno preko granice u okrilju noći, njega useliti u stan ili kuću od ovog prvog, integrirati ga u društvo, dati mu posao i platiti mu režije

LO
Lolita3
08:11 03.03.2024.

Institucija države je davno izgubila smisao i razlog svog postojanja. Osnovana da, služi potrebama građana, izvitoperila se u nakaradnog diktatora, mrzitelja i uništavatelja istih. Naravno, svemu tome su ključni doprinos dale elite, koje su, opijene lažnim osjećajima svemoći, izgubile svaki dodir sa stvarnosti. Tako i ova prijetnja da će nas kažnjavati sa 2650 eura, ako ne prijavimo, denunciramo i ne optužimo sami sebe. Time istovremeno priznaju i nerad, nered i beskorisnost tisuća vlastitih uhlje.a, uhljebljenih po raznim agencijama, ministarstvima, katastrima, statističkim uredima itd itd, tko bi ih sve nabrojio....?

LO
Lolita3
08:18 03.03.2024.

Čovjek ne zna bil' se smijao ili plakao? Najprije Popis stanovništva, a sad Registar stanovništva! Što slijedi poslije toga? Ima li još koja riječ, pa da se nanovo krene po treći put raditi isto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije