Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne možemo primiti sve potrebite ovoga svijeta'
Povratak na članak

I Katolička crkva u Njemačkoj poziva na smanjenje priljeva izbjeglica

"I kao Crkva poručujemo da je potrebno smanjiti broj izbjeglica", rekao je predsjednik Njemčke biskupske konferencije, kardinal Reinhard Marx, u razgovoru za područni dnevnik Passauer Neue Presse.

Komentari 21

IC
ice12
05:25 07.02.2016.

Mene ce vecernji banirat jer nisam politicki ispravan. Umjesto tolikih nevinih zrtava, razaranja, bombi.... sve zlo dolazi iz qurana. Dajte novinari pozabivite se malo tom nedodorljivom knjigom...

VL
IC
ice12
05:01 07.02.2016.

Benedikt XVI prorocki je upozorio Europu pozivajuci se na proslost, kao i na razum i vjeru. Manje-vise svi su ga popljuvali. Allah ima 99 imena a stoto ce biti objavljeno na sudnji dan (kako mi jednoc rece hodja). Cini mimi se da ce to biti njegovo pravo ime: Lucifer.

VL
ZI
zimerman
19:59 06.02.2016.

Sad ce ljevicarski mediji u Njemackoj I cijelom svijetu da proglase ovog kardinala islamomrzcem , nacistom , itd.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
20:56 06.02.2016.

Mislim da je već kasno. Hrvatska je stotinu godina krvarila u borbi protiv najezde Turaka i uz ogromne gubitke u stanovništvu koje se i danas osjeća ipak je uspjela očuvati svoj kršćanski identitet. Njemačka s druge strane je poražena nakon samo četiri mjeseca.

VL
Avatar istovari
istovari
20:07 06.02.2016.

Dugo je trebalo da dođe iz peta u glavu.....

VL
Avatar @proma_trač
@proma_trač
09:12 07.02.2016.

Bujica Bujica Bujica... hoćemo članak o emisiji Bujica o Matiću i Glavaševiću !!!

VL
ZL
zlatnirat
10:49 07.02.2016.

Nasuprot hrvatima i katolickoj crkvi u nas, u D se tradicionalno crkva brine za socijalno ugrozene bez kontrole tko je koje vjere, i 90-ih je najvecu podrsku za izbjeglice iz bivse juge upravo crkva snosila i nitko se nije bunio ako su i protestanti primali katolike, ovako velik broj nitko nije ocekivao i svi su tim preoptereceni jer baza vise ne moze podnijeti toliki pritisak. Frau Merkel ne zeli priznati da je pogrijesila izjavom "mi cemo kao i uvijek uspjeti to uraditi" da i sad to prizna zaustavila bi pokret u desno koji je postao treca stranka po jacini u D. Danas protiv arapa i crnaca (muslimana) sutra kao i 90-ih protiv balkanaca (i hrvati se pribrojavaju u tu grupu) pa onda protiv istocnih i drugih evropljana tako se siri nacizam, a ne vjerujte da ce se i RH spasiti sto je krenula u desno, zica prema EU je podignuta a ako nastavimo tim putem mrzoljublja sve sto nije domoljubno bit ce zica jos vislja. Na putu do SLO nestalo je do 5000 maloljetnih izbjeglica balkanska mafija poznata za trgovinu ljudima i organima sad uz podrsku svojih nacionalnih vlada kos,srb i RH i vjerojatno njihovih popova ima laksi posao.

VL
Avatar pivapivic
pivapivic
22:04 06.02.2016.

Trenutna situacija u Njemačkoj nije jednostavna bez obzira koje odgovoran za nju.

VL
Avatar mama mia
mama mia
23:00 06.02.2016.

Jaka stvar, u Njemačkoj ima dvije mala katolićka i ona druga protestanska crkva koliko ja poznajem crkve a mislim da malkoc poznajem uvjerena sam da se radi o katoličkoj crkvi ona je uvijek na strani kapitala a narod koji bježi od sigurne smrti je ne zanima

VL
PO
Poljakinja
21:07 06.02.2016.

Sad se crkva probudila. Bojim se šta je radila prije...

VL
SE
selbivoje
20:30 06.02.2016.

verujem i ISUSU i znam da mu nije drago sta rade ovi koji sebe nazivaju vjernicioma (nemuslimanima) dragi isuse prave se da ne znaju sta cine.....

VL
SE
selbivoje
21:06 06.02.2016.

bombe ne padaju u europi i ne ginu djeca nasa, tu su arapska djeca od nasih bombi koje nase "vrijednosti" njima salju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.