Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐENA JE

Kaštelanka čak 11 puta potopila teretanu: Smetale joj žene koje je suprug gledao preko balkona?

Zagreb: Sparta Gym ponovo otvorila svoja vrata
Jurica Galoic/PIXSELL
18.01.2024.
u 19:10

Osuđena Kaštelanka negirala je da je u 11 navrata krajem 2014. i početkom 2015. vodom iz gume spojene na hidrant polijevala unutrašnjost teretane, no priznala je kako je znala ometati trening

Kaštelanka (43) osuđena je na osam mjeseci uvjetne zatvorske kazne s rokom kušnje od tri godine, nakon što je otkriveno kako je u čak 11 navrata potopila teretanu koja se nalazila nedaleko od njenog stana i napravila štetu ukupno gotovo 1.400 eura. Kako doznaje Slobodna Dalmacija s Općinskog suda u Splitu, navodno je to učinila iz ljubomore, iako to ona sama nije priznala. 

Osuđena Kaštelanka negirala je da je u 11 navrata krajem 2014. i početkom 2015. vodom iz gume spojene na hidrant polijevala unutrašnjost teretane, no priznala je kako je znala ometati trening. Kazala je i kako je policiji prijavljivala nepropisno parkirana vozila, a znala je i uči u teretanu i zatvoriti prozore, iako nije bila član. 

Vlasnica teretane u iskazu je kazala kako je 43-godišnjakinja to učinila jer je bila ljubomorna što je njen suprug sjedio na balkonu stana u zgradi nasuprot teretane i gledao žene kako vježbaju. Da je polijevala teretanu svjedočile su i dvije polaznice.

- Navodi optuženice da bi joj smetala buka i parkirana vozila su neuvjerljivi jer ukoliko je to istina onda su nadležne institucije po njezinim eventualnim prijavama bile dužne sankcionirati vlasnika centra za vježbanje, djelatnici policije poduzeti mjere da se regulira promet u ovoj ulici pa tako i kazne nepropisno parkirana vozila... Očito je optuženica imala neke druge razloga da postupa na ovaj način, koje sudu nije željela iskazati - objasnila je sutkinja Marina Boko.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Vlasnik Drava International Zvonko Bede doveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo  u Osijeku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije