Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolijao kastavac

Kastavac "peglao" ukradenu karticu

kartice-novi
Arhivska fotografija
08.07.2010.
u 14:23

U rujnu 2008. godine iz automobila u Rijeci ukrao je novčanik te ukradenom bankovnom karticom kupovao razne odjevne predmete krivotvoreći potpis vlasnika na slipovima.

RIJEKA - Mladog Kastavca (26) riječka je policija danas prijavila Općinskom državnom odvjetništvu zbog krađa, krivotvorenja isprave i prijevare. Ustanovljeno je da je potkraj ožujka ove godine iz automobila parkiranog na riječkoj rivi ukrao prijenosno računalo i poslovnu dokumentaciju čime je 22-godišnju Riječanku oštetio za 1500 kuna.

No, policija je otkrila da je isti mladić još u rujnu 2008. godine iz automobila parkiranog na Adamićevu gatu u Rijeci ukrao novčarku, vlasništvo 36-godišnjaka iz Funtane. U više navrata koristio se njegovom bankovnom karticom kupujući razne odjevne predmete pri čemu je krivotvorio potpis vlasnika na slipovima.

Tako je potrošio 2500 kuna koje su "skinute" s računa vlasnika kartice.

Komentara 2

Avatar kos
kos
07:48 09.07.2010.

Kako me ljute ovakvi članci bez imena,,,Kastavac..,,, sad ako ima adresu u Kastvu onda je Kastavac ,,,,i od kuda te vijesti od pu.Rijeka e baš su se pravi našli,,.

HU
hunter
09:06 09.07.2010.

U prvi mah sam mislio da piše krastavac, haha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije