Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bludne radnje'

Karlovački policajac od žene tražio seks u zamjenu za oprost kazne!

policija
Marijan Susenj/PIXSELL
14.10.2013.
u 13:24

Policajac je danas uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku te će do kraja postupka biti udaljen iz službe

Policajac PU karlovačke za vrijeme dok je bio na poslu zatražio je od žene seks u zamjenu za oprost kazne zbog prometnog prekršaja. No, kako ga je nakon događaja koji se zbio u Dugoj Resi prijavila, policajac je pritvoren i protiv njega podnesena je kaznena prijava. U službenom priopćenju karlovačka policija potvrdila je ovaj događaj istaknuvši da je 43-godišnji policajac u vrijeme obavljanja službe 13. listopada 2013. godine na području Duge Rese počinio kazneno djelo bludne radnje na štetu hrvatske državljanke, te će do okončanja postupka biti udaljen iz službe.

Tako su policajci uspjeli okončati postupak protiv svojeg kolege za samo jedan dan, iako nisu željeli otkriti niti jedan detalj tog slučaja. –Tekst priopćenja usuglasili smo s MUP-om i zasad o svemu ne želimo više ništa reći – rekla je glasnogovornica Andreja Lenard. Neslužbeno, riječ je o vođi očevidne ekipe iz dugoreške postaje koji živi u okolici grada. Tijekom nedjeljne kontrole prometa zaustavio je 28-godišnjakinju i otkrio kako je vozila pod utjecajem alkohola od 0,55 promila. Iako je riječ tek o neznatnom prekoračenju zapriječena je kazna od 1.000 kuna.

Neki dugoreški policajci rekli su nam kako iz svakodnevnog ponašanja njegovog kolege vjeruju da je moglo doći do nekog sličnog slučaja. Drugi pak tvrde da je krajnje upitna verzija koju je, pod dojmom kaznenih sankcija, istražiteljima ispričala 28-godišnja vozačica. U posljednje vrijeme raste broj sličnih slučajeva u kojima se zbog niza različitih nezakonitosti prijavljuju policajci. Iako se većina prijava pokaže neargumentiranima, dovode do pozicije da se policija dugo bavi sama sobom, umjesto prekršajem koji je počinjen.

>> Bivši vojni policajac: Za sve sam kriv jer sam davno švercao drogu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije