Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimanje spota

Karlovačka Zvijezda zbog reklame za pivo zatvorena za promet 3 dana

zvijezda
kristina štedul fabac/pixsell
02.02.2011.
u 14:33

Bez automobila Zvijezda će biti od 3. do. 6. veljače jer će u tom vremenu zagrebačka tvrtka Kabinet, koja je već angažirala i statiste, snimati reklamu

Karlovačka će Zvijezda, kao što smo najavili, biti jedna od lokacija na kojoj će se snimati novi reklamni spot za Karlovačko pivo. Stoga će taj dio grada biti zatvoren za promet od 3. do. 6. veljače jer će u tom vremenu zagrebačka tvrtka Kabinet, koja je već angažirala i statiste, snimati reklamu.

Od sutra i to od 16 sati pa do nedjelje do 18 sati neće biti moguće parkirati na Trgu Josipa Jurja Strossmayera ili voziti prometnicama uz Trg na dijelu Ulice Ivana Banjavčića od raskrižja s Ulicom Pavleka Miškine, odnosno Ulice Josipa Kraša do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića. Za prolaznike će biti zatvorena i Ulica Grgura Ninskog između zgrade gradske uprave i Gradskog muzeja. Ulica Grgura Ninskog, od raskrižja s Ulicom kralja Tomislava do raskrižja s Ulicom Ivana Banjavčića, bit će zatvorena za promet od 6 sati 4. veljače do ponoći 6. veljače.

U tom će vremenu djelatnici gradske uprave parkirati vozila na Trgu bana Josipa Jelačića.

Komentara 2

CA
casperius
15:40 02.02.2011.

nije da ne podrzavam da se neke reklame Kalovackog snimaju (konacno) i u Karlovcu, ali zatvoriti centar grada tj. dio za pjesake je u najmanju ruku bolesno. pa cak kad je Richard Gere snimao film u Karlovcu nisu bile toliko zatvorene ceste oko samog mjesta snimanja.

JA
jamadolac
15:27 03.02.2011.

Pozovite i jacu na snimanje i imat ćete dobro osiguranje ako netko popije koju karlovačku više!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije