Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODJELA JAVNIH PRIZNANJA

Karlovačka županija fronta za dva generala: 'Nagrade pripadaju onima koji ih daju, a ne Miljavcu i Stipetiću'

09.04.2023.
u 15:17

'Generali ne mogu dobiti nagradu zajedno jer i nisu bili zajedno. Jedan je naš, jedan njihov. Tako to vidi HDZ'

Komentara 20

Avatar horuk
horuk
17:42 09.04.2023.

Ljevica opet peca u mutnom i od svega gleda napraviti skandal. A oni su bili prvi koji su predali oružje za obranu i napustili Sabor zbog želje Hrvata za samostalnost.

DU
Deleted user
19:53 09.04.2023.

Živimo u zemlji u kojoj je sloboda govora zajamčena Ustavom RH a gušenje iste kažnjivo zatvorom, ipak nam admini brišu komentare po ideološkoj matrici i svojim željama? Shvaća li itko od gospode narodnih zastupnika i sudaca da je famozni članak 94. kaznenog zakona RH u suprotnosti s Ustavom Republike Hrvatske? I međunarodnim zakonima? Tužite mene po članku 94.,da vas vidim? Dozvolite gospodo da kažemo slobodno što mislimo o vlastima,povijesnim osobama i devedesetima.Svatko od nas ima pravo na svoj sud.Nikog nisam vrijeđao u komentaru,samo sam dao osobni stav na temelju svog iskustva o vrijednosti pojedinih ljudi u Domovinskom ratu. Miljavac i Stipetić ničim nisu zadužili Hrvatsku više od Prkačina,Dedakovića,Borkovića,Glasnovića - naprotiv!

LO
Lojzek1967
17:49 09.04.2023.

HDZ je kriminalna organizacija. To je odgovor na sve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije